nlc.hu
Sztárok

Ők nem szeretik az ünnepeket

Sztárok, akik gyűlölik a karácsonyt

Ezen hírességek számára az ünnepek kicsit sem szeretetteljesek, inkább idegesítőek. Nézzük is a listát!

Miley Cyrus

Az énekesnő 2016-ban az Instagram-oldalán írt arról, miért nem kedveli a karácsonyt. „Hívjatok Grincsnek, de a karácsony mélyen elszomorít. Tele van túlzásokkal és kapzsisággal. Csak remélem, hogy idén az emberek nem csak magukat lepik meg a szeretet és az elfogadás ajándékával, hanem mindazokat is szerte a világon, akik az élet igazságtalan körülményei miatt nem kapnak meg mindent, amire vágytak!” – közölte akkor az előadó.

Hugh Grant

Saját bevallása szerint a karácsonnyal ki lehet kergetni a világból. Régebben direkt muszlim országokba utazott karácsonykor, ahol nincs nyoma az ünnepnek. Hogy miért utálja? Maga sem tudja.

Igazából szerelem

Hugh Grant (Fotó: Profimedia)

Marion Cotillard

A színésznője 2016-ban a Live With Kelly című műsorban bevallotta, hogy utálja a karácsonyt, méghozzá egy régi családi emlék miatt. Véleménye szerint csak feszültséget és szomorúságot okoznak az ünnepi bevásárlások.

Christoph Waltz

2014-ben a Backstage OL-nek adott interjújában ezt nyilatkozta: „Ne legyen karácsony. Ez a legnagyobb kívánságom, ne legyen karácsony.”

Jennifer Aniston

„Gyerekkoromban hastáncoltattak a család előtt, mert ilyen órákra jártam. Karácsony estéjén. Ennek semmi köze a karácsonyhoz. Kicsit úgy éreztem, hogy csak meg akartak alázni” – mesélte az Entertainment Weeklynek 2016-ban a színésznő. 

Jennifer Aniston 2023. március 28-án Los Angelesben

Jennifer Aniston (Fotó: Image Press Agency / NurPhoto via AFP)

Diego Luna

A színész egyszerűen nem érzi hitelesnek, ami ebben az időszakban a világban zajlik. „Utálom a fogyasztói hullámot és azt az érzést, hogy olyan dolgokat kell csinálnod, amelyeket az év más időszakában általában nem kell megtenned” – nyilatkozta korábban Luna.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top