Sztárok

Új őrület: tyúkot tartanak Hollywoodban, és ez nem vicc!

Új divat hódít Hollywoodban: a külföldi sztárok most már nem kutyát, nem macskát, nem is disznót tartanak, hanem – dobpergés – csirkét. Elképesztő.

Miley Cyrus, Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Julia Roberts, Oprah Winfrey, Barbra Streisand, Hilary Swank, Tori Spelling és Rachel Weisz – kilenc külföldi híresség, akiket egy egészen elképesztő dolog köt össze: mindnyájan csirkét tartanak.

Így neveld a sárkányodat csirkédet!

NÚj örület: tyúkot tartanak a Hollywoodban, és ez nem vicc!em vicc, tényleg. A TheCut nevű internetes oldal a minap összegyűjtötte azon külföldi hírességeket, akik a szabadidejükben nem mindennapi – általuk hobbinak nevezett – szabadidős tevékenységnek hódolnak, kvázi csirkét nevelgetnek.

A hír hallatán persze, mint mindenki másnak, úgy nekünk is rögtön beindult a fantáziánk, és hát mit is mondhatnánk, szívesen megnéznénk egyszer a botrányhős Miley Cyrust, vagy a mindig tökéletes kinézetű Reese Witherspoont csirkekergetés vagy éppen ketrectakarítás közben. Az összeállításból egyébként az is kiderül, hogy ki miért kezdett el hódolni e szenvedélyének, ahogy az is, hogy ki milyen ELKÉPESZTŐ dolgot képes megtenni a kedvenceivel.

Miley Cyrus: az énekesnő anno a Hannah Montana című fantasztikus sorozat forgatása közben bolondult bele a csirkékbe – olyannyira, hogy még a forgatásról is kimenekítette őket, mert állítása szerint nem bírta nézni, ahogy az állatok szenvednek. E tettéért a PETA aztán szépen ki is tüntette.

Jennifer Aniston: az új filmjét forgató színésznő évekkel ezelőtt Los Angelesben vásárolt egy kastélyt, az ingatlanhoz pedig járt négy csirke. Jennifer a The Ellen Show-ban mesélt arról, milyen tudással rendelkezik a csirkékkel kapcsolatosan: “a csirkék nagyon szociális állatok, és imádják, ha mondjuk kávézás közben meglátogatod őket. Ó, és a házvezetőnő szerint szeretik a tésztát” – mondta akkor.

Reese Witherspoon: a színésznőnek 2010-ben teljesült az egyik régi nagy álma: megkapta az áhított tyúkólat. Reese az Ojai ranchán jelenleg tizenhat tyúkot és egy kakast nevel.

Új örület: tyúkot tartanak a Hollywoodban, és ez nem vicc!Julia Roberts: a színésznő a születésnapjára egy tyúkot kért, és meg is kapta: az állat a Veronica nevet viseli, állítólag azért, mert ez olyan “tyúkos név”. 

Oprah Winfrey: az Oprah show háziasszonya két évvel ezelőtt gondolt egy nagyot, és csirkéket költöztetett a Hawaiin található nyaralójának kertjébe.

Barbra Streisand: az énekesnő Oprah-nak mesélt arról, hogy az ő csirkéi bizony nem hétköznapiak. Az állatok különleges képessége nem más, mint az, hogy zöld tojást tojnak.

Hilary Swank: az említett hírességek közül Hilary az egyetlen, aki a pénz mellett időt sem sajnált a csirkékre. A színésznő beszerezte a tojásokat, majd szépen türelmesen kivárta, hogy a csirkék kikeljenek.

Tori Spelling: a Beverly Hills 90210 című sorozat egykori sztárja – minden túlzás nélkül – rajong a csirkékért. Tori olyannyira szereti kis házi kedvenceit, hogy még ruhát is varratott nekik. Természetesen minden csirke egyedi “pólót” visel.

Rachel Weisz: a színésznő csirkék tartása iránti szenvedélye gyermekkorában kezdődött, és azóta folyamatosan tart. Rachel korábban egy interjúban elmondta, hogy nem egy párkapcsolatának a tojók miatt lett vége. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top