nlc.hu
Sztárok

Magyar sztárok karácsonyfái

Így néznek ki a magyar sztárok karácsonyfái – Várkonyi Andrea luxusfenyője tarol

Úgy tűnik, idén a fehér dominál a legtöbbeknél.

Holnap végre elérkezik a szenteste, amikor a család békességben, szeretetben és nyugalomban megpihenhet a gyönyörűen feldíszített karácsonyfa alatt, miután jóllaktak a halászlével, hallal, bejglivel. 

A régi hagyományok szerint a családok a karácsonyfát december 24-én vagy legkorábban december 23-án állították fel. Természetesen, amióta divatba jöttek a műfenyők, sokan jóval korábban, akár már novemberben is élvezni szeretnék az ünnepi hangulatot, ezért szakítottak a hagyományokkal. 

A hírességek nem csak ezen okból, sokan a fizetett hirdetések miatt is előbb készülődnek a díszekkel, és boldogan mutatják meg, milyen fa ékesíti az otthonukat. Mi pedig elhoztuk nektek őt híresség karácsonyfáját, akik már elbüszkélkedtek az alkotásukkal. 

Nem meglepő, Várkonyi Andrea karácsonyfája hatalmas lett, a luxuskülsőt pedig a rengeteg ezüst és fehér dísz szolgálja

Várkonyi Andrea

Fotó: TV2

Amióta Nóri tudja, hogy nem az angyalkák hozzák reggelre a feldíszített karácsonyfát, vége a titkos éjszakai díszítő műszaknak. Így már évek óta együtt díszítjük a fát néhány nappal karácsony előtt. Mindenkinek nyugodt, békés, nagyon boldog ünnepeket kívánunk!!” – írta a gyönyörű fotó mellé az egykori tévés.

Yvonne Dederick idén szakított a hagyományokkal

Az üzletasszonynak tartalmas éve volt. Kedvesével, dr. Károlyi Zoltánnal nagy esküvőszervezésben voltak, miközben új házba is költöztek. Az új otthon örömére, Yvonne úgy döntött, idén nem szokásos karácsonyfát állít.

Szeretem a kis hangulatos fényeket a kertben de nem túl sokat mert nem bevásárló központ vagy hotel lobby hangulatot szeretnék teremteni. Bent viszont ebben az évben úgy gondoltam, hogy a hatalmas fa helyett egy úgy nevezett “pencil tree”- t veszek ami egy keskeny műfa ami által nem kell bútorokat áthelyezni vagy hatalmas helyet feláldozni a nappaliban hetekig. És ezen a fények is be voltak építve ezért nekem csak néhány díszt kellett feltenni és elindulhatott a karácsonyi hangulat.

De az igazi karácsony majd akkor lesz amikor együtt főzünk, beszélgetünk és van idő nem sietni sehova hanem csak együtt lenni azokkal akiket szeretünk

– írja bejegyzésében az üzletasszony, aki a feldíszített ház többi részéről is mutatott pár fotót. 

Megyeri Csillánál a piros színek dominálnak

Az influenszer mögött kemény év áll. Lelkesen készült a Sztárboxra, ahol ugyan az első mérkőzésen, Berki Mazsi ellen veszített, a sport iránti imádata megmaradt. Az lenne a meglepő, ha nem így történt volna, hiszen Csilla annyira beleszeretett a bokszba, hogy egy pár bokszkesztyűt is magára tetováltatott. Csilla most viszont nagyon éli a karácsonyi hangulatot, gyönyörű fája pedig már december eleje óta ékesíti otthonát. 

Köllő Babett nem vitte túlzásba

A Sztárban Sztár leszek! zsűrije imádja a karácsonyt. Habár az adventi időszakban még rengeteg munkája van, az ünnepeknek megadja a módját.

Sokáig Bonyhádon, a szüleimnél töltöttük a szentestét, majd karácsonykor egyik rokonságtól a másikig utaztunk. Egy idő után azonban rájöttünk, nem annyira jó ez a népvándorlás, úgyhogy mindenkit összetrombitáltunk, és eleinte anyósom látott vendégül mindannyiunkat, majd áttettük a bázist hozzánk, és azóta a Szabó–Köllő rezidencián ünneplünk a szűk, 30 fős családdal”

nyilatkozta két hete Babett, aki több alkalommal is megmutatta fehér műfenyőjét, ami valamivel visszafogottabb, mint például Várkonyi Andreáé. 

Nádai Anikó még a faállítás folyamatát is megmutatta

A műsorvezető zseniálisan szerepelt idén Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című realityben, melynek a vége felé hatalmas fordulattal belőle is gyilkos lett. Nem csak ez okozott neki örömet az évben az biztos, hiszen ő és vőlegénye, Hajmásy Péter is éppen költözőben vannak. A karácsonyfáját, aminek menetét is elénk tárta, azonban még jelenlegi otthonukban állította fel. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top