nlc.hu
Sztárok

Nádai Anikó építkezik

Nádai Anikó mutatott egy aprócska részletet az épülő álomotthonukból

Szépen épül a közös kis ház.

Nádai Anikó és vőlegénye, Hajmásy Péter másfél évvel ezelőtt talált rá arra a telekre, ahol szeretnék felépíteni közös házukat. Az építkezés jelenleg is tart, a műsorvezető pedig imád kijárni a telekhez, hogy ellenőrizze a munkálatokat. A nemrég négy főre bővült család hamarosan egy tágas, napfényes ingatlant vesz birtokba. A pár a napokban kettesben a Balaton pihent, ahonnan hazafelé menet nem hagyhatták ki, hogy megnézzék, hol tartanak most. 

„Hazafele persze az első dolgunk az volt, hogy megnézzük, hogy áll az építkezés. Ma elkezdték a szigetelést csinálni” – írta ki a tévés.

Nádai Anikó

Nádai Anikó (Fotó: Trenka Attila)

És hogy mikor lesz lakodalom? A műsorvezető nem titkolja, hogy már helyszín, zene és ruha kapcsán is gondolkodik az esküvő tekintetében.

„Már nézegettem helyszíneket, és azon is sokat gondolkodtam, hogy milyen legyen a ruhám. Rengeteg tippet és ötletet kaptam a követőimtől mindkét témában, alig győzöm ezeket végignézni! Általában akkor van időm tervezgetni az esküvőt, amikor a gyerekek már alszanak. Jó érzés ezzel foglalkozni és utánanézni annak, hogy milyen lehetőségek vannak most, de még nincs semmi konkrétum a nagy napunkkal kapcsolatban. Csupán annyi, hogy szeretjük egymást, és mindenképpen szeretnénk összeházasodni, de a jóra – mint mindig – várni kell.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top