nlc.hu
Sztárok

Yvonne Dedercik új házba költözik

„Nehéz az elengedés” – nagy váltásra készül Yvonne Dederick

Az üzletasszony úgy érzi, szükség van a váltásra, ezért elköltözik régi otthonából.

Nagy változások várnak Yvonne Dederickre, hamarosan újból férjhez megy, illetve néhány héten belül új házba költözik, írja a Blikk.

„Elváltam, majd a gyerekek kirepültek, én pedig újratervezem az életemet. Teljesen új karriert kezdtem, jelenleg egy amerikai cégnél vagyok partnerként fejvadász és szervezeti tanácsadó, nagyon élvezem. Ezenkívül hamarosan férjhez megyek, és most költözés előtt állok. Azt a családi házat hagyjuk el, ahol a gyermekeim felnőttek, ezért nehéz az elengedés, ennek is megvan a gyászfolyamata. Ugyanakkor nagy bennem az izgalom az új ház miatt” – nyilatkozta az üzletasszony.

Yvonne Dederick

Fotó: Nagy Zoltán

Yvonne Dederick azért döntött úgy, hogy hátrahagyja régi otthonát, mert szerette volna, ha tiszta lappal, új helyen kezdi meg a közös házaséletét mostani párjával. „Együtt tervezünk mindent, az ő ízlése is jelen lesz az otthonunkban. A gyerekeknek is lesz külön szobájuk, a legkisebb még idén velem marad, és Catherine is sokat van nálunk, úgyhogy szükség van a nagy házra” – tette hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top