nlc.hu
Sztárok

Yvonne Dederick a költözésről

Nehéz döntés előtt áll Yvonne Dederick, a Feleségek luxuskivitelben sztárja

Nem bírja már tovább fizikailag, kénytelen lesz lépni Luxus Yvonne.

A város zajától távol, egy gyönyörű, békés kertben áll a luxusfeleség Yvonne Dederick háza. A budai  kert nagyon az üzletasszony szívéhez nőtt, de lehet, hogy hamarosan mégis megválik tőle – írja a legfrissebb BEST magazin.

Yvonne Dederick

Yvonne Dederick egyre többet gondol a költözésre – Forrás: Viasat3

Elmondása szerint ez a gyönyörű környezet akkor volt ideális, amikor a gyerekei még kicsik voltak és ott szaladgáltak a kertben. Most pedig már túl soknak érzi a hatalmas kerttel járó feladatokat.

Gondolkodom rajta, hogy ha a legkisebb gyermekem is elmegy tanulni Amerikába, akkor itt hagyom. Imádom a városi nyüzsgést, kiválóan tudnék élni a belvárosban is. Ez nem könnyű döntés, mert sok emlék köt ide, és a gyerekeim is mindig ide vágynak vissza, akár a tengerentúlról is. Az viszont idegen tőlem, hogy én egyedül üldögéljek a fák alatt” – vallotta be a sztármagazinnak a Feleségek luxuskivitelben sztárja, akire a válása óta újra rátalált a szerelem.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

Best magazin

Olvass még Yvonne Dederickről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top