nlc.hu
Sztárok

Yvonne Dederick tanácsai

Yvonne Dederick mentor lesz: ,,Nagy rutinom van ebben”

Yvonne Dederick számára mindig is fontos volt a tehetségek felkarolása.

Szinte nincs olyan nap, hogy valaki ne fordulna Yvonne Dederickhez szakmai, üzleti vagy pályaválasztási tanácsért. „Sokan keresnek meg azzal, hogy adjak tanácsot az új vállalkozásuk elindításához. Mások a továbbtanulási lehetőségek miatt fordulnak hozzám, köztük olyanok is, akik külföldön szeretnének tanulni, de nem tudják, hogyan kezdjenek neki. Nagy rutinom van ebben, sokszor segítettem már a pályázati anyagok elkészítésében, illetve volt, hogy referenciát adtam egy-egy fiatal számára a jelentkezéshez” – mondta a Feleségek luxuskivitelben szereplője, aki számára mindig is fontos volt a segítségnyújtás az élet minden területén.

„Mivel jó tanuló voltam és szerettem is tanulni, rendszeresen segítettem az osztálytársaimnak a házi feladatban. Később, vezetőként még fontosabbá vált számomra a segítő szándékú fejlesztés. A mentori feladatok nekem mindig is fontosak voltak. Ezért hirdettük meg a könyvem kiadójával közösen azt a programot, amelyre bárki jelentkezhet, akinek segítségre van szüksége a pályáján. Igyekszem irányt mutatni, hogy merre induljon az illető, mit tanuljon. Segítek az önéletrajz elkészítésében, az állásinterjúra való felkészítésben, de az induló vállalkozásoknak, startuppereknek is örömmel segítek az ötleteik megvalósításában” – árulta el a hamarosan ismét képernyőre kerülő üzletasszony, akinek gyermekei is gyakran kérik ki a tanácsát.

„Mivel a nagyobbik fiam is a pénzügyi-üzleti életet választotta, mint kockázati tőkebefektetéssel foglalkozó fiatal, sok projekt megoldásában tudtam már őt támogatni. A lányom, mivel előadó, sokkal önfejűbb, de vele is sokat dolgozunk együtt a zenei irányon. Mivel sok évig intenzíven tanultam zenét, illetve dolgoztam együtt előadókkal, ezért az új dalait mindig elküldi nekem is, ad a véleményemre. A kisebbik fiam egyelőre az iskolai prezentációk és azok hatékony előadásában kéri a segítségem, de természetesen mindegyikük számíthat rám, mindenben” – tette hozzá a nemrég a válásáról is beszélő Yvonne Dederick.

yvonne dedrick

Yvonne Dederick szívesen segít (Fotó: magánarchívum)

Olvass még a Feleségek luxuskivitelben szereplőiről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top