nlc.hu
TV-sztárok

Polgár Tündéék a Love Bistro döntőjében

Polgár Tündéék már a Love Bistro döntőjében – Polgár Árpád végig a neje fenekét fogdosta, miközben elhagyták a stúdiót

Polgár Tünde és férje lett a Love Bistro első döntős párja.

Véget ért a középdöntő első napja a Love Bistro című műsorban. Hét párból öten vehetnek részt a végső megmérettetésen. A hétfői adásban a Love Bistro két műsorvezetője, Baracskay Angéla és Bernáth József kihirdette az első döntős párt: Polgár Tünde és férje, Polgár Árpád – akiknek a kapcsolata futó kalandnak indult – aznap olyan jó teljesített – nekik sikerült a legjobban megjeleníteniük az évszakokat a tányérjukon –, hogy jutalmuk a biztos döntő.

Polgár Tünde és férje, Polgár Árpád

Polgár Tünde és férje, Polgár Árpád elsőként jutott be a Love Bistro döntőjébe (Fotó: TV2)

„Örülünk, de szívesen harcoltunk volna még tovább. De úgy látszik, annyira jól sikerült az Árpit felkészíteni, hogy nagyon ügyesen megsütötte azt a kacsát, és valószínűleg ezen múlt most, hogy ennyire ügyesek voltunk” – kommentálta a továbbjutásukat Polgár Tünde.

„Összepakolunk, hazamegyünk, és gyakorolhatsz tovább” – mondta férjének Luxus Tünde kifelé menet a stúdióból, miközben férje folyamatosan a fenekét fogdosta, akárcsak korábban főzés közben.

A kamera is rögzítette a fenéksimogatásokat (01:55-től látható):

A főzőverseny kedd esti adásában minden eddiginél nagyobb kihívás vár a Love Bistro többi versenyzőjére.

Olvass még a Love Bistróról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top