nlc.hu
Sztárok

Molnár Anikó élete a járványidőszakban

Egyre kilátástalanabb helyzetben van Molnár Anikó, anyagilag padlóra került

A járvány és az annak következtében hozott megszorítások a sminktetoválóként dolgozó Molnár Anikót is zsigerileg érintik.

Egyre kilátástalanabb helyzetben van Molnár Anikó, egyelőre a fényt sem látja az alagút végén. Az egykori villalakónak a korlátozások miatt 3 hete nincs munkája, a megtakarításai pedig rohamosan fogynak. „Tavaly egy icipici tartalékot tudtam csinálni, ami egyébként a tavaszi ház körüli munkákra volt félretéve, most azt a pénzt élem fel. Gyakorlatilag annak is a végén járok” vallotta be a Fókuszban.

Molnár Ankó

Molnár Anikó sminktetoválóként dolgozik egy budapesti szépségszalonban (Forrás: Fókusz – videó)

A járvány első hullámában, tavaly tavasszal csaknem 2 hónapra zárt be az a fővárosi szépségszalon, ahol sminktetoválóként dolgozik. Elmondása szerint már azok a hetek is érzékenyen érintették, de akkor még sikerült talpra állnia. A mostani, a szépségipart érintő korlátozásokat – amelyek miatt lassan a padlóra kerül – értetlenkedve fogadta. „Miért kell azonnal drasztikusan bezárni egy olyan szolgáltatást, ahol nem embertömegek vannak! – dühöngött Molnár Anikó, aki hetek óta céltalanul és tehetetlenül várja otthon, hogy jobbra forduljanak a járványügyi adatok és végre ismét dolgozhasson. 

„Attól rettegek, hogy a kutyáimnak mit fogok mondani. Én elvagyok főtt tésztán és főtt rizsen, de nekik mit mondok? Azt, hogy itt van egy kis főtt tészta és edd meg?!” – fakadt ki az egykori Nagy Ő, aki a pomázi házában 6 kutyával és 10 macskával él.

Sztárok a járványidőszakban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top