nlc.hu
Sztárok

Opitz Barbi apja fenyegetőzött

Opitz Barbi édesapja halálosan megfenyegette lánya barátját: „Kinyírom azt a Serleg Albertet”

Elképesztő, amiket mondott.

Opitz Barbi tavaly ősszel mondta el a nyilvánosságnak, hogy egy párt alkotnak Serleg Alberttel. A kapcsolatuk kívülről is viharosnak tűnt, hiszen hol szerették egymást, hol pedig minden közös képet töröltek. Az igazi dráma decemberben kezdődött, amikor az énekesnő családja felhívást indított, miszerint lányuk eltűnt. A család akkor azt mondta, valószínűleg Albert elrabolta Barbit, ugyanis már korábban is bántalmazta őt. 

Opitz Barbi

Fotó: Instagram

A rendőrség akkor garázdaság vádjával előállította a tiktokert. Pár hete viszont kiderült, Barbi és Albert ismét összejöttek. Sőt, Barbi még egy hosszú Instagram-történetet is közzétett, melyben tagadta, hogy kedvese bármikor is ártott volna neki. Ezt látva édesapja nem bírta tovább szó nélkül és egy három perces TikTok-videóban tálalt ki. 

„Kislányom, amit ma láttam újságcikket, amit elmondtál erről a mocsokról, ez igaz? Nem te mondtad el nekem, hogyan fojtogatott? Nem te mondtad el, hogy miket csinált? Több millió forintos kárt okozott az a rohadék. Most letagadod? Az a rohadék tönkreteszi majd az életedet – magyarázta az énekesnő apja, aki sátánistának nevezte Albertet és elmondta, ő maga is ott volt a lakásban, amikor a fiú két barátjával elrabolta a lányt. – Elrabolt, amikor ott voltam Pesten. Elrabolt két haverjával. Ha tudom, hogy te lemész és nem jössz fel. Ha én lemegyek akkor, tudod, mit csinálok azzal a három szar alakkal? Szarnak vágom őket, kinyírtam volna mind a hármat. De így is ki fogom a Serleg Albertet.”

A csalódott apuka ezt követően lánya hitét kérdőjelezi meg, majd nem csak Albertet, az egész családját sátánistának nevezte. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top