nlc.hu
Sztárok

Opitz Barbi új kapcsolatáról

Opitz Barbi visszamehetett botrányos exéhez, Serleg Alberthez

Állítólag most igazán boldog.

Opitz Barbi szerelmi élete az elmúlt években színtiszta szappanopera. Az énekesnő és Serleg Albert 2022-ben jött össze, majd év végén hangos botrány közepette szakítottak. Majd ismét összejöttek és volt ott minden: családi egymásnak feszülés, hangos szakítás, kibékülés, rágalmazás az állítólagos bántalmazásokról, majd egy újabb szakítás

Opitz Barbi

Fotó: Trenka Attila

Tavaly novemberben ismét szakított Barbi és Albert, az énekesnő pedig akkor elárulta, sokszor lett megfenyegetve a kapcsolatuk során. „Istenem, annyira szánalmas, amikor lezárom az exemmel a kapcsolatunkat, mert belefáradok a sok bántalmazásba, hűtlenségbe, kritizálásokba, megalázásokba, és képes még mindig az exeit isteníteni nekem, megfenyegetni, hogy tönkretesz, meg kirak rólam dolgokat… Még mindig belém akar rúgni egy utolsót. Csak azt nem értem, ha ezt csinálta másfél évig (és mind a 30x kb. azért békültünk ki, mert nem hagyott, múltkor is egy órát könyörgött a lakásajtómnál). Tehát én azt nem értem, ha valakinek ennyire nem vagyok jó, mindenben rossznak tart, rendszeresen kijelenti, hogy nagyon csúnya vagyok, az exei nyomába se érek, meg lejárat, aztán, ha szóba állok mással, meg akar ölni – ezzel is fenyeget –, az ilyen ember mit akar?” – írta akkor 24 óráig elérhető Instagram-történetében Barbi. 

A békülésre hivatalosan nem került sor, de az kiderült, Barbira azóta ismét rátalált a szerelem, amiről szűkszavúan így nyilatkozott a Ripostnak: „Igen, van barátom, de egyelőre a magánéletemről nem szeretnék bővebben beszélni. Annyit mondhatok, hogy számomra akkor igazán vonzó egy férfi, ha feltétel nélkül szeret, ha egyben a barátom is tud lenni. Az is fontos, hogy fogadjon el olyannak, amilyen vagyok és ne akarjon megváltoztatni. Ezek mellett olyan fontos szavakat tudnék még felsorolni, mint az empátia és az együttérzés.”

Ezt követően egy neve elhallgatását kérő barátnő felkereste a lapot, hogy elárulja, ez az új szerelem a korábbi exe, Albert. 

Barbi most nagyon boldog, és én is bízom benne, hogy ezúttal máshogy alakul az élete Alberttel. Annyit kértem tőle, hogy vigyázzon magára, és saját magát helyezze az első helyre. Nem tudom, hány felvonása lesz még ennek a szerelmi történetnek, nekem csak annyi a fontos, hogy Barbi jól érezze magát és ne sérüljön. Egyébként most kiegyensúlyozottnak és vidámnak tűnik, remélem, ez így is marad.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top