nlc.hu
Sztárok

Opitz Barbi kibékült az édesapjával a szakítása után

Opitz Barbi édesapja a lánya exéről: „Még embernek sem minősítem”

Opitz Barbi édesapja ezúttal elhiszi, hogy a lánya végleg szakított Serleg Alberttel.

Ahogy a kapcsolatuk, úgy a szakításuk is zajos. Opitz Barbi nemrég egy később törölt Instagram-bejegyzésben mesélt arról, hogy mennyi bántást kell elviselnie Serleg Alberttől. Barbi szerint Albert többször is az exeihez hasonlította őt, miközben bántalmazta, hűtlenkedett, fenyegette, sőt rendszeresen kritizálta az énekesnőt. Azt mondja, a szakításokat ő kezdeményezte, de a férfi mindig visszakönyörögte magát, és nem érti, hogy ha ennyire értéktelen embernek tartja, akkor miért akart mindig visszatérni hozzá.

Opitz Barbi

Részlet Opitz Barbi elengedem című klipjéből

Barbi kapcsolata a családját is megviselte. A legújabb fejleményekről most az édesapja nyilatkozott a Borsnak. A férfi érzi a lánya hangján, hogy a korábbiakkal ellentétben ez a szakítás már végleges, a lánya hamarosan eljön hozzá Kaposvárra egy közös apa-lánya programra. Számára az a legfontosabb, hogy Barbi jól legyen, és nem akarja irányítani az életét.

…melyik szülő örülne annak, hogy a gyermekét bántja egy ilyen ember? Még embernek sem minősítem, mert nem mondhatnám rá, hogy az… Inkább egy csúszómászó, aki mindig erőszakoskodik. De most már látom, hiszen Barbi rájött arra, hogy elég sok kárt okozott körülötte, elég sok… nem is tudom, hogy lehet ezt megfogalmazni, mi a legjobb szó erre az egész kálváriára, rengeteg bosszúságot okozott nekünk ez a gyerek.

Örül annak, hogy a lánya újra beszél vele, kibékültek, aminek nagyon örül, mert fontos számára, hogy békében éljen a gyerekeivel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top