nlc.hu
Sztárok

Szakított Opitz Barbi és barátja?

Úgy tűnik, ismét szakított Opitz Barbi és Serleg Albert

Az énekesnő minden közös emléket eltüntetett.

Opitz Barbi és Serleg Albert tavaly ősszel vállalták fel szerelmüket a nyilvánosság előtt, azonban kapcsolatuk szinte sosem volt felhőtlen. Decemberben az egész ország Barbiért aggódott, amikor családja bejelentette eltűnését, és kedvesét azzal vádolták, elrabolta őt. A rendőrség Albertet garázdaság vádjával előállította. Májusban viszont ismét közös fotókat posztoltak Barbiék.

Opitz Barbi

Fotó: Instagram

A nagy egymásra találás nem mindenkinek tetszett. Az énekesnő édesapja nyilvános hadüzenetekkel bombázta lányát, fenyegette őt és Albertet is, ami megnehezítette a szerelmesek dolgát. Habár a családi kedélyek hetekkel ezelőtt csitultak, nem olyan régen Barbi félreérthető üzenetet osztott meg közösségi oldalán.

„Nos, én szakítottam a párommal, igazából elég nyomós indokom van rá, a könnyeim nem akarnak elfogyni… A részletekről nem szeretnék beszélni” – írta három hete 24 óráig elérhető Instagram-történetében a lány, aki pár órával később meggondolta magát és ismét közös fotót osztott meg Alberttel. Akkor azt mondta, csak összevesztek. 

Ugyan most semmilyen sejtelmes üzenetet nem tett közzé, Instagram-oldalát lapozgatva mégis úgy tűnik, kialudt a láng a fiatal pár között. Barbi minden közös fotót és videót törölt Alberttel, ami arra enged következtetni, ismét szakítottak. Hogy ezúttal végleges-e a különválás, egyelőre nem tudni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top