nlc.hu
Sztárok

Legzűrösebb magyar párkapcsolatok

Se veled, se nélküled: ezeknek a magyar sztároknak a legviharosabb a kapcsolatuk

Szinte megszámlálhatatlan, hogy ezek a párok hányszor szakítottak már, majd békültek ki.

Természetesen nem áll módunkban senki felett pálcát törni, de naiv, aki azt gondolja, ha kiteregeti a magánéletét a nyilvánosság elé, majd nem fog a sajtó beszélni róla. Persze, sosem tudhatjuk, ténylegesen mi történik a négy fal között, de ezek a párok egy pillanatig sem titkolják, ha éppen mosolyszünet van közöttük. 

Zámbó Krisztián és Takács Zsuzska 

Takács Zsuzska és Zámbó Krisztián

Fotó: Schumy Csaba

Az énekes és Zsuzska kapcsolata majd’ 14 éve tart. Ez idő alatt többször szakítottak, mint azt számon lehetne tartani, de valahogy mindig visszamennek egymás karjaiba. Legutoljára tavaly év elején szakítottak, először csak pár órára, aztán ki is békültek. Nem sokkal később viszont megint szakítottak. Alig egy hónap múlva azonban ismét egy párt alkottak. Habár Krisztián már háromszor is megkérte Zsuzska kezét, ezúttal úgy tűnik, valóban komolyak a szándékai. 

Hamarosan negyvennégy éves leszek. Nem tudnék és nem is szeretnék már belekezdeni egy új kapcsolatba. Az én környezetemben ugyanis szinte mindenki nagyon fiatalon vált szülővé, nekem azonban eddig nem adatott meg ez a csoda. Reméljük, hogy a közeljövőben már én is megtapasztalhatom az apai örömöket, de nyilván semmit nem szeretnék Zsuzsira erőltetni. Mindenesetre a biológiai órám ketyeg, úgyhogy nincs túl sok időm. Még idén jó lenne megállapodni és gyereket vállalni. Rajtam nem múlik! Gyakorlatilag már tizenhárom éve készen állok a családalapításra

nyilatkozta januárban az énekes. 

Király Viktor és Király-Virág Anita

Király Viktor és Anita

Fotó: Schumy Csaba

Tavaly év elején kelt szárnyra a pletyka, miszerint az énekes és felesége, Anita házassága válságba került. Később maga az énekes is elmondta, vannak problémáik, melyeken dolgoznak. A 2023-as év eléggé hullámzó volt, néha biztosra lehetett venni, hogy végleg külön utakon folytatják, néha pedig arról szólt a fáma, sikerült megmenteni a házasságukat.  „Takarítsd ki az életedből mindazt, ami káros, visszahúz, leural, meggyötör. Fontos, hogy a helyére kerüljenek a dolgok, tudod, mint a rendrakásnál. Hogy tudd, ki és milyen helyet foglal el az életedben. Mi az, ami kell, és mi az, ami feleslegessé vált. Lehet, hogy fájdalmas lesz és kicsordul a könnyed, amikor egy-egy széttört, újraragasztott dolgot egy mozdulattal kihajítasz (mert bíztál benne, hogy ugyanolyan lesz), és még az is előfordulhat, hogy utánanyúlsz, hogy »hátha mégis«. Ne áltasd magad. Ami eltört, az sosem lesz már olyan, mint volt. A repedések meglátszódnak és mindig is ott lesznek, akár látod, akár nem” – írta egyszer Anita Instagram-történetében.

Pár hete viszont megint megjelentek a szerelmes fotók a közösségi oldalakon, majd Viktorék elismerték, egyelőre sikerült megküzdeniük a problémákkal.  

Ugyanúgy dolgozunk a kapcsolatunkon, de nagyon pozitív lépés, hogy újra együtt a családunk. Ha kell, idekötöm őket (nevet), de én többé nem akarom, hogy elmenjenek. Mindent megteszek, hogy ez most már mindig így maradjon. Bár még sokat kell dolgozni a kapcsolatunkon, de sikerült megmentenünk a házasságunkat. Örülök, hogy voltunk annyira felnőttek, hogy nem engedtük el egymást

 – nyilatkozta az énekes. 

Opitz Barbi és Serleg Albert

Serleg Albert és Opitz Barbi

Fotó: Trenka Attila

Az énekesnő és a tiktoker kapcsolata tökéletesen beleillik egy szappanoperába. Ők nemcsak hangosan szakítanak, de néha olyan botrányokat csapnak, amiktől az egész sajtó felrobban. Volt, amikor Barbit a rendőrök keresték, mivel családja állítása szerint Albert elrabolta őt. Ezt követően volt némi mosolyszünet, de ismét kibékültek. Ez sokaknak nem tetszett, olyannyira, hogy Barbi édesapja nyilvánosan fenyegette meg Albertet. Az elmúlt pár hónapban rengetegszer szakítottak. Ahogy Zámbóék, ők is reggel kiírták, hogy vége, este pedig ismét romantikus fotókat osztottak meg. Tavaly év végén ismét szakítottak, úgy tűnt, véglegesen, ugyanis az énekesnő minden szennyest kiteregetett

Istenem, annyira szánalmas, amikor lezárom az exemmel a kapcsolatunkat, mert belefáradok a sok bántalmazásba, hűtlenségbe, kritizálásokba, megalázásokba, és képes még mindig az exeit isteníteni nekem, megfenyegetni, hogy tönkretesz, meg kirak rólam dolgokat… Még mindig belém akar rúgni egy utolsót. Csak azt nem értem, ha ezt csinálta másfél évig (és mind a 30x kb. azért békültünk ki, mert nem hagyott, múltkor is egy órát könyörgött a lakásajtómnál). Tehát én azt nem értem, ha valakinek ennyire nem vagyok jó, mindenben rossznak tart, rendszeresen kijelenti, hogy nagyon csúnya vagyok, az exei nyomába se érek, meg lejárat, aztán, ha szóba állok mással, meg akar ölni – ezzel is fenyeget –, az ilyen ember mit akar?

– írta 24 óráig elérhető Instagram-történetében. Pár héttel később bevallotta, ismét szerelmes, ezúttal pedig tökéletesen kiegyensúlyozott a kapcsolata. Valószínűleg sokan reménykedtek abban, ne Albertről legyen szó, de sajnos tévedtek. A fiatal énekesnő ismét exéhez ment vissza. Hogy ezúttal meddig lesznek együtt, az megjósolhatatlan. 

Varga Miklós Joe és Hrovatin Csenge

Varga Miklós Joe és Hrovatin Csenge

Fotó: Trenka Attila

A két színész 2013-ban, az Éjjel-nappal Budapest forgatásán találkozott először egymással, ahol nagyon jó barátok lettek. Bár mindig is tetszettek egymásnak, flörtölni csak akkor kezdtek, amikor már egyiküknek sem volt párja. Az már többször kiderült, az ő kapcsolatuk sem felhőtlen és bizony náluk is akadnak pillanatok, amikor hirtelen felindulásból törlik a közös fotókat. Éppen úgy, ahogyan a héten is tették. A napokban Joe egy igencsak beszédes idézetet osztott meg Instagram-oldalán:

Sokszor vesszőt teszünk oda, ahova már rég pontot kéne tennünk.

Eközben Csenge az összes közös képet törölte a saját platformjairól. A rajongók nem aggódnak, hiszen nem ez az első eset, hogy „szakítanak”. Joe egyébként év elején azt nyilatkozta, még idén szeretné feleségül venni Csengét. Hát, bízzunk a legjobbakban. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top