nlc.hu
Sztárok

Virág Anita sokatmondó bejegyzése

Király Viktor felesége, Anita: „Ne áltasd magad, ami eltört, az sosem lesz már olyan, mint volt”

Lehet, hogy ez célzás?

Király Viktor és Virág Anita házasságáról fél éve derült ki, hogy válságba került. Állítólag az énekes el is költözött feleségtől, ám egy idő után visszaköltözött és úgy döntöttek, dolgoznak azon, hogy megmentsék kapcsolatukat. 

Király Viktor, Virág Anita

Fotó: Schumy Csaba

Viktor maga mondta el, hogy nehéz, de nem akarják feladni. „Továbbra is próbálkozunk, küzdünk a házasságunkért, és meglátjuk, mire jutunk. Mindent megteszünk azért, hogy minden olyan legyen, mint régen. Bármi is történt közöttünk, Anita fontos a számomra” – nyilatkozta egy hete, miután hazajöttek Isztambulból, ahol a fotók alapján remekül érezték magukat.

Lehet azonban, hogy mégsem sikerül menteni a menthetőt. Anita egy sokatmondó üzenetet tett közzé 24 óráig elérhető Instagram-történetében.

Takarítsd ki az életedből mindazt, ami káros, visszahúz, leural, meggyötör. Fontos, hogy a helyére kerüljenek a dolgok, tudod, mint a rendrakásnál. Hogy tudd, ki és milyen helyet foglal el az életedben. Mi az, ami kell, és mi az, ami feleslegessé vált. Lehet, hogy fájdalmas lesz és kicsordul a könnyed, amikor egy-egy széttört, újraragasztott dolgot egy mozdulattal kihajítasz (mert bíztál benne, hogy ugyanolyan lesz), és még az is előfordulhat, hogy utánanyúlsz, hogy »hátha mégis«. Ne áltasd magad. Ami eltört, az sosem lesz már olyan, mint volt. A repedések meglátszódnak és mindig is ott lesznek, akár látod, akár nem” – írja Anita, amivel nem kizárt, hogy a házasságára utal. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top