nlc.hu
Sztárok

Király Viktornak elege lett a pletykákból

Király Viktornál betelt a pohár: „Nem szoktam reagálni, de most kezd elég lenni”

Nem akart tovább hallgatni, a „neve elhallgatását kérő közeli barátot” is felkérdezte.

Pár hete kelt szárnyra a pletyka, miszerint Király Viktor és felesége, Virág Anita házassága válságba került. Később maga az énekes is elmondta, vannak problémáik, melyeken dolgoznak, de többet nem szeretne hozzáfűzni. Eközben egy névtelen informátor több ízben is azt állította, nagy a gond és Viktor teljesen maga alatt van

Király Viktor

Király Viktor (Fotó: Instagram)

Elérkezett a pont, amikor Viktornál betelt a pohár és 24 óráig elérhető Instagram-történetében reagált a pletykákra.

„Nem szoktam ilyet csinálni, nem szoktam reagálni újságcikkekre és kommentekre, mert nem érdekel, de most már kezd kicsit elég lenni. Én már kijelentettem, hogy igenis vannak problémák, amin nekünk dolgozni kell, és ezenkívül nem szeretnék nyilatkozni semmit. Azt kell mondanom mindenkinek, hogy nyugi. Mi dolgozunk rajta, mint egy normális, felnőtt házaspár. Nem hiszem, hogy annyira egyedi ez a helyzet, hogy semelyik kapcsolatban soha nincsen probléma. Mi is emberek vagyunk, nekünk is vannak problémák, amin dolgozni kell – jelentette ki az énekes, majd egy felhívással folytatta. – Ez a kedves, névtelen barát, aki folyamatosan nyilatkozik, hogy ő tudja, mi az igazi problémáink, én hogy viselem az egészet, az Anita hogy viseli… Ki vagy? Ki ez a kedves barát? Gyere hozzám.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top