nlc.hu
TV-sztárok

Király Viktorék a házasságuk megmentéséről

Király Viktorék a kibékülésükről: „Ez az utolsó esélyünk. Ha most nem sikerül, elválunk”

Már a válóper küszöbén álltak, ám az utolsó pillanatban belátták: mégsem tudnak egymás nélkül élni.

Mint arról beszámoltunk, másfél évnyi küzdelem után megmentették a házasságukat Király Viktorék. Kibékültek, Király-Virág Anita pedig a kisfiukkal visszaköltözött az énekeshez. A Story magazinnak adott exkluzív interjúban beszéltek először arról, mi vezetett a házasságuk válságához, hogyan jutottak el végül a kibéküléshez, illetve milyen közös terveik vannak a jövőre nézve.

Ugyanúgy dolgozunk a kapcsolatunkon, de nagyon pozitív lépés, hogy újra együtt a családunk. Ha kell, idekötöm őket (nevet), de én többé nem akarom, hogy elmenjenek. Mindent megteszek, hogy ez most már mindig így maradjon. (…) Bár még sokat kell dolgozni a kapcsolatunkon, de sikerült megmentenünk a házasságunkat. Örülök, hogy voltunk annyira felnőttek, hogy nem engedtük el egymást – jelentette ki Király Viktor, akin a felesége – a kapcsolatukért való küzdelem alatt – azt szerette volna látni, ha jobban kimutatja az érzéseit. “Ha megmutatja, hogy „meghalna” értünk” – jegyezte meg Anita, aki azonban úgy véli, továbbra sem dőlhetnek hátra. “Ugyanúgy vannak még problémáink, de szeretnénk megoldani őket. Mindketten tisztában vagyunk vele, hogy ez az utolsó esélyünk, és többé már nem lesz olyan, hogy egy évet külön töltünk, aztán újra rendeződünk. Ha most nem sikerül, elválunk” – vallotta be.

Sokat dolgozott a házasságuk megmentésén Király Viktor és felesége, Anita - Fotó: Story magazin - címlap

Sokat dolgozott a házasságuk megmentésén Király Viktor és felesége, Anita – Fotó: Story magazin – címlap

A házaspár elárulta, hogy már ügyvédeket is fogadtak, de végül egyikük sem adta be a válókeresetet. “Sokszor volt, hogy úgy éreztük, eljött a pont, hogy elengedjük egymás kezét. Nyolc-kilenc hónap után már volt egy előrehaladott állapot is, ott már mindkettőnknek volt ügyvédje. Én már papírokat is írattam. Egy igazi hullámvasút volt ez az időszak. Sokszor magamba fordultam, amikor arra gondoltam, hogy egyedülálló anyuka leszek. De valahogy a szívem mélyén mégis mindig ott volt Viktor, és úgy látszik, neki is én, mert odáig végül egyikünk sem jutott el, hogy beadja a válókeresetet” – mesélte Király-Virág Anita.

Arra a kérdésre, hogy mi volt a valódi probléma, ami a házasságuk válságához vezetett, a következőket válaszolta az énekes: “Mi alapvetően nagyon különböző emberek vagyunk. (…) Nekem például a nyaralás egy nyűg, nehézség, egyáltalán nem vágyom rá, ezzel szemben Anita imád utazni. Ilyen és ehhez hasonló dolgokat sem tudtunk megoldani.” Felesége szerint a kommunikáció sem működött köztük: “Egyszerűen nem értettünk egymás nyelvén. Ehhez hozzájött az is, hogy Kolen érkezésével Viktor nem találta a szerepét.” Anita szerint azonban ez mára már szépen kialakult: ráhárulnak a gyerek körüli napi teendők, ő teremti meg a meleg otthont, míg férje az egzisztenciájukat biztosítja.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top