nlc.hu
Sztárok

Kibékültek Király Viktorék

Megmentették a házasságukat Király Viktorék, másfél évig küzdöttek

Virág Anita a kisfiukkal visszaköltözött az énekeshez.

Sikerült megmenteni a házasságát Király Viktornak és feleségének, Király-Virág Anitának – írja a Blikk. A házaspár másfél évig harcolt azért, hogy elkerüljék a válást. A bulvárlap úgy értesült, az énekes felesége a 3 éves kisfiukkal, Kolennel együtt visszaköltözött a családi házba.

Király Viktor

Király Viktor és felesége a TV2 Pénzt vagy éveket! című műsorában 2022-ben – Forrás: TV2 / Pénzt vagy éveket![sc_cts_position slug="roadblock010" clear="1"] – videó (2022.07.12.-i adás)

„Néhány hete már újra együtt élnek, amitől Viktor nagyon boldog, teljesen kicserélték őt” – tudta meg a Blikk egy informátortól. Aki azt is elárulta, voltak pillanatok, amikor már a környezetük is lemondott arról, hogy újra egy család lehetnek, de az énekes végig kitartóan küzdött.

Az elmúlt időszak amúgy Király Viktor számára borzasztóan nehéz volt, teljesen padlóra került, hiszen a családja hiánya mellett alkotói válságban is szenvedett, ráadásul jó néhány pluszkiló is felszaladt rá.

A házassága egyébként azután került mélypontra, hogy az énekes 2022 tavaszán hazatért az Ázsia Expressz című műsor forgatásáról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top