nlc.hu
TV-sztárok

Opitz Barbi a kapcsolatáról

Opitz Barbi a kapcsolatáról: „Nyilván, néha levesszük a képeinket”

Az énekesnő azt mondta, csak nagyon temperamentumosak párjával.

Opitz Barbi magánéletét hónapok óta figyelemmel követi a média, hiszen néha olyan, mint egy jól összerakott szappanopera. Serleg Alberttel lassan egy éve alkotnak egy párt. A kapcsolatuk viszont rengeteg port kavart már.

Opitz Barbi

Fotó: Trenka Attila

Tavaly decemberben az énekesnő szülei bejelentették az eltűnését és Albertet gyanúsították, hogy valamit tett a lányukkal. Végül Barbi előkerült, Albertet kihallgatta a rendőrség, szakítottak, pár héttel később ismét kibékültek. Amióta kibékültek, azóta az X-Faktor egykori tehetségének az édesapja elárasztotta az internetet olyan kijelentésekkel, melyekben halálosan megfenyegette lánya szerelmét. Barbiék szakítottak, de egy este alatt meggondolták magukat és újra kibékültek. A legutolsó híradások arról szóltak, hogy az énekesnő otthonába ismét rendőröket kellett hívni vasárnap este, ugyanis állítólag édesanyjával balhézott össze olyan durván, hogy egy kés is előkerült. 

Ma reggel, mintha mi sem történt volna, az énekesnő az RTL Reggeliben mesélt legújabb videóklipjéről és az új irányzatról, melyet a zenében képviselni szeretne. Miller Dávid azonban nem bírta megállni és rákérdezett, minden oké-e Barbi és Albert között. Az énekesnő először rávágta, hogy persze, de a műsorvezető kötötte az ebet a karóhoz, és megjegyezte, mennyi minden olvasható a kapcsolatukról a médiában. 

„Nyilván néha levesszük a képeinket, ebből gondolják, hogy olyankor szakítunk, de nagyon temperamentumosak vagyunk, amikor összeveszünk, sajnos ez előfordul. Ilyenek ezek az indulatok” – zárta rövidre a témát az énekesnő. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top