nlc.hu
Család

ÉNB Joe idén házasodna

Varga Joe idén elvenné 21 évvel fiatalabb kedvesét, Csengét

Nem szeretne tovább várni.

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja, Varga Joe 2022-ben jött össze 21 évvel fiatalabb kedvesével, Hrovatin Csengével. A szerelmesek a forgatáson ismerkedtek meg, majd több év barátság után kerültek közel egymáshoz.

Varga Joe és Csenge

Fotó: Trenka Attila

Habár Joe már kétszer volt házas, Csenge mellett mégsem tétovázott, alig egy hónap után már megvette a gyűrűt, majd pár hét múlva a lánykérésre is sor került. Tavaly Joe és Csenge a Nyerő Párosban is megmutatták, milyen erős a kapcsolatuk és egymásra mindig számíthatnak. Olyannyira, hogy az egykori színész szinte egy pillanatra sem hagyja egyedül kedvesét. Még a fodrászhoz és körmöshöz is elkíséri, most pedig az előbbiről osztott meg pár fotót, melyek mellett kifejtette, mennyire szereti Csengét. 

A folyamat kényeztetés, fene a jó dolgát. De mit csinálhat az ember, ha egyszer megérdemli. Hiszen mindenben a kedvünkre tesz Csenge. Nem is kívánhatnék jobb társat magamnak, mint Őt! Remélem, idén hivatalosan is összekötjük az életünket egy igazi esküvővel, és meg tudom hálálni a szerelmemnek, hogy a páromként jóban és rosszban is mellettem áll” – olvasható Joe Instagram-bejegyzésében. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top