nlc.hu
Sztárok

Újra együtt Opitz Barbi és Serleg Albert

Igazak a pletykák: exével, Serleg Alberttel jött ismét össze Opitz Barbi

Nem tudnak elszakadni egymástól.

Most már tényleg mondhatjuk, hogy Opitz Barbi és Serleg Albert kapcsolata színtiszta szappanopera. Őszintén, már számon tartani is nehéz, hányszor szakítottak, majd békültek ki. 

Serleg Albert és Opitz Barbi

Fotó: Trenka Attila

Tavaly év végén ismét egy hangos szakításon estek át, akkor az énekesnő a szennyest is kiteregette. „Istenem, annyira szánalmas, amikor lezárom az exemmel a kapcsolatunkat, mert belefáradok a sok bántalmazásba, hűtlenségbe, kritizálásokba, megalázásokba, és képes még mindig az exeit isteníteni nekem, megfenyegetni, hogy tönkretesz, meg kirak rólam dolgokat… Még mindig belém akar rúgni egy utolsót. Csak azt nem értem, ha ezt csinálta másfél évig (és mind a 30x kb. azért békültünk ki, mert nem hagyott, múltkor is egy órát könyörgött a lakásajtómnál). Tehát én azt nem értem, ha valakinek ennyire nem vagyok jó, mindenben rossznak tart, rendszeresen kijelenti, hogy nagyon csúnya vagyok, az exei nyomába se érek, meg lejárat, aztán, ha szóba állok mással, meg akar ölni – ezzel is fenyeget –, az ilyen ember mit akar?” írta akkor 24 óráig elérhető Instagram-történetében Barbi. 

Később ő maga vallotta be, ismét boldog párkapcsolatban él. Már akkor elindultak a pletykák, hogy botrányos exével békült ki, ám ezt ő nem erősítette meg. Pár hete elmondta, tényleg szerelmes, de részletekbe ismét nem bocsátkozott.

Nagyon sok mindent megéltem már így 24 évesen is. Elég sok mindenen keresztül mentem, amúgy erősnek tartom magam ahhoz, hogy ezekkel ne foglalkozzak. Megértem, ha valaki aggódik, mert problémák vannak a magánéletemben, de akkoriban ez túlságosan fel lett fújva. Akkoriban mindenki erről kérdezgetett, az utcán a magánéletemről kérdeztek és az nagyon rossz érzés volt. Nyilván rosszul esik, de képtelen lennék ezek miatt összeomlani. (…) És igen, jelenleg is párkapcsolatban élek

A minap azonban végre lehullt a lepel az „új” szerelemről. Az énekesnő Serleg Alberttel jelent meg a Dűne 2. részének díszvetítésén. Úgy tűnik, minden szakítás és botrány ellenére, a fiatalok továbbra sem tudnak ellenállni egymásnak. Reméljük, ezúttal valóban minden problémájukat rendezték.

Serleg Albert és Opitz Barbi
Megnézem
Összes kép (3)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top