nlc.hu
Család

Opitz Barbi nem titkolja tovább kapcsolatát

Opitz Barbi: „Igen, jelenleg is párkapcsolatban élek”

Úgy néz ki, rendeződtek a problémák az énekesnő magánéletében.

Opitz Barbi szerelmi élete az elmúlt években kész szappanopera volt. Az énekesnő és Serleg Albert 2022-ben jött össze, majd év végén hangos botrány közepette szakítottak. Majd ismét összejöttek és volt ott minden: családi egymásnak feszülés, hangos szakítás, kibékülés, rágalmazás az állítólagos bántalmazásokról, majd egy újabb szakítás. 

Opitz Barbi

Fotó: Trenka Attila

Tavaly novemberben ismét szakított Barbi és Albert, az énekesnő pedig akkor elárulta, sokszor lett megfenyegetve a kapcsolatuk során. Az énekesnőre azóta viszont ismét rátalált a szerelem, bár ezúttal visszafogottabban nyilatkozik a magánéletéről. 

Nagyon sok mindent megéltem már így 24 évesen is. Elég sok mindenen keresztül mentem, amúgy erősnek tartom magam ahhoz, hogy ezekkel ne foglalkozzak. Megértem, ha valaki aggódik, mert problémák vannak a magánéletemben, de akkoriban ez túlságosan fel lett fújva. Akkoriban mindenki erről kérdezgetett, az utcán a magánéletemről kérdeztek és az nagyon rossz érzés volt. Nyilván rosszul esik, de képtelen lennék ezek miatt összeomlani. (…) És igen, jelenleg is párkapcsolatban élek

 – mondta a Tények Plusz kameráinak Barbi, aki azt továbbra sem árulta el, ki az új szerelme, de arról mindenkit biztosított, most minden rendben van vele. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top