nlc.hu
Sztárok

Opitz Barbi magánélete

Opitz Barbi kitálalt: Ezért szakítottak Serleg Alberttel

A szétválás körülményeiről a közösségi oldalán számolt be. 

Opitz Barbi szerelmi élete elég kacifántos. Nem telt el olyan hónap, hogy ne a magánéletéről cikkeztek volna a lapok. Serleg Alberttel újra véget ért a kapcsolatuk, a szakítás pedig nem nevezhető békésnek. Az énekesnő egy Instagram-sztoriban (amit azóta már törölt) írta le, pontosan miért is ment tönkre a kapcsolatuk. A leírtak alapján Barbi például nem egyszer lett megfenyegetve. 

„Istenem, annyira szánalmas, amikor lezárom az exemmel a kapcsolatunkat, mert belefáradok a sok bántalmazásba, hűtlenségbe, kritizálásokba, megalázásokba, és képes még mindig az exeit isteníteni nekem, megfenyegetni, hogy tönkretesz, meg kirak rólam dolgokat… Még mindig belém akar rúgni egy utolsót. Csak azt nem értem, ha ezt csinálta másfél évig (és mind a 30x kb. azért békültünk ki, mert nem hagyott, múltkor is egy órát könyörgött a lakásajtómnál). Tehát én azt nem értem, ha valakinek ennyire nem vagyok jó, mindenben rossznak tart, rendszeresen kijelenti, hogy nagyon csúnya vagyok, az exei nyomába se érek, meg lejárat, aztán, ha szóba állok mással, meg akar ölni – ezzel is fenyeget –, az ilyen ember mit akar?” – írta az előadó, majd így folytatta. 

Opitz Barbi és Serleg Albert

Opitz Barbi és Serleg Albert (Fotó: Instagram)

„Én az ilyentől konkrétan semmit, csak békében elszakadni, mert ez a másfél év, amit lenyeltem neki, lelki pusztulás. Én ezt nem most adtam fel, csak mindig beadta, hogy amúgy az élete szerelme vagyok, bár ezt már soha nem hinném el. Dióhéjban ennyi, csak mert várható, hogy fog rólam kirakni dolgokat, ahogy ígérte…” – tette hozzá a követőinek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top