nlc.hu
Sztárok

Opitz Barbi húga is elmondta a véleményét

Nem csitulnak a kedélyek Opitz Barbi körül: újabb rokon szólalt fel

Nehezen viseli már a család ezt a helyzetet.

Opitz Barbi körül hétfő óta forrnak az indulatok, amikor édesapja egy TikTok-videóban kelt ki magából, és nyomdafestéket nem tűrően szidta az énekesnő kedvesét, Serleg Albertet, akiről azt állítják bántalmazza őt. Az apuka még egy halálos fenyegetést is intézett a TikTokerhez. Barbi sem hagyta szó nélkül a történteket, amellett, hogy kiállt barátja mellett, elmondta, édesapja az, aki őt többször is bántalmazta, sőt, meg is fenyegette. 

Opitz Barbi

Fotó: Instagram

A oda-vissza szólásokban csak kapkodják az emberek a fejüket, és nyilván nehéz eldönteni, ki állít valóságot vagy valótlant. A Blikk megkereste Barbi nővérét, aki röviden kifejtette a véleményét. 

Én szeretnék ebből kimaradni és a saját családomra koncentrálni. Egyszer már elmondtam, mit gondolok erről a kapcsolatról, ennél jobban nem akarok a húgom életébe beleavatkozni. Nagyon sajnálom, hogy ő másként látja a dolgokat… Ettől függetlenül az interneten tartjuk a kapcsolatot, olykor szoktunk érdeklődni egymásról, és nagyon ritkán látogatóba is hazajön” – mondta az énekesnő testvére, aki tavaly decemberben maga nyilatkozta, Albert veszélyes az énekesnőre. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top