nlc.hu
Sztárok

Nyoma veszett a magyar énekesnőnek, keresi a rendőrség

Eltűnt a magyar X-faktor egykori győztese, családja szerint elrabolhatták

Hiába próbálják, nem lehet utolérni az énekesnőt.
Opitz Barbi

A 2016-os X-faktor győztesét, Opitz Barbit az édesanyja szerint volt barátja rabolhatta el, akivel Barbara a közelmúltban szakított és korábban már többször is megfenyegette a lányt. Az rtl.hu információi szerint az erőszakos fiú megpróbált betörni hozzájuk. Barbit csütörtök óta hiába próbálja elérni a családja, egyszerűen nyoma veszett.

„Tegnap Barbit megverte és erőszakkal elhurcolta a volt barátja. Folyamatosan erőszakosan viselkedett és állítólag késsel fenyegette, hogy levágja a haját és a torkára is tette a kést” – mondta Opitz Barbi édesanyja, aki a rendőrségen is bejelentést tett.

Opitz Tamásné szerint az egyenruhások kivonultak Barbi volt barátjának lakására és az énekesnő budapesti lakására is. Opitz Barbi menedzsere is járt a helyszínen és azt mondta az aggódó édesanyának, hogy a lakásnál betörés nyomai láthatóak.

Barbi édesanyja szerint megelőzhető lett volna az eset, ugyanis nem először fordult elő, hogy a fiú erőszakosan viselkedett a lányával.

„Volt olyan is, hogy berúgta nálunk az ajtót, de nem mertem szólni a rendőrségnek, mert nem akartam megalázni a lányom. Annyira aggódom, hogy majdnem belehalok. Nagyon féltem a gyermekemet, valami nagy baj lehet. Barbi tudja nagyon jól, ha nem érem el, akkor rosszra gondolok. Mindig szokott jelentkezni, ilyet sosem csinált” – mondta elcsukló hangon.

Barbi nővére a Facebookon is megosztott egy bejegyzést, melyben ismerősei segítségét kéri, azt állítva, a testvére vonattal indult el a barátjához, aki „életveszélyesen, gyilkossággal fenyegette!”

Az énekesnő anyja azt állítja, hogy Barbi nem önszántából indult a barátjához vidékre. Szerinte a fiú összepakolta Barbi fontos gyógyszereit és személyes holmijait, majd hazavitte magával és zsarolni kezdte a lányt olyan képekkel és fotókkal, melyekkel már meggyűlt a baja korábban az énekesnőnek.

Az RTL is megpróbálta elérni Opitz Barbit és a feltételezett elkövetőt: Barbi telefonja ki van kapcsolva, a férfi pedig kinyomta a hívást.

Frissítés!

Barbi, akiről korábban egy privát videót is kiszivárogtatott az exe, időközben megkerült, exbarátjával a rendőrségen vannak! „Jelentkezett a lányom, jelenleg az egyik budapesti rendőrségen van a volt barátjával együtt” – számolt be az rtl.hu-nak Opitz Tamásné, az énekesnő anyja, akinek, mint fogalmazott, hatalmas kő esett le a szívéről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top