nlc.hu
Életmód

Opitz Barbiról privát videót osztott meg az exe

Bántalmazás áldozata lett Opitz Barbi: privát videót tett ki róla az exe

A rendőrséghez fordult Opitz Barbi, miután volt párja egy privát videót tett közzé róla.

Opitz Barbi szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményét változtatás nélkül közöljük, az énekesnőt támogatásunkról biztosítjuk.

Opitz Barbara

Opitz Barbiról privát videót tett közzé az exe (Fotó: Instagram/Opitz Barbara)

„Nemrégiben közzétettek egy olyan privát videót rólam, amit bizalmi alapon küldtem el még régebben az akkori barátomnak. Sem a kapcsolatunk alatt, illetve utána sem gondoltam volna, hogy miután különváltak az útjaink, visszaél azzal a felvétellel, ami csak kettőnkre tartozott.

Ezt kizárólag vele osztottam meg, mert szerettem. Értetetlenül állok azelőtt, hogy bele sem gondolt, mennyi fájdalmat okozott ezzel nekem.

Borzasztóan megviselnek lelkileg a történtek, megrendült a hitem az emberekben. Éppen ezért döntöttem úgy, hogy beszélni szeretnék erről, mert fel akarom hívni mások figyelmét is arra, hogy legyenek óvatosak abban, kinek szavaznak bizalmat. Illetve, ha sajnos mégis hasonló eset történne veletek is, azt tanácsolom nektek, bátran forduljatok a rendőrséghez, hogy velük együtt megtehessétek a megfelelő jogi lépéseket. Én is eszerint cselekszem most. Számomra felfoghatatlan egy ilyen cselekedet, hiszen én senkivel sem tenném meg ugyanezt.”

NANE Segélyvonal bántalmazott nőknek

Amennyiben bántalmazás – akár szóbeli, lelki, fizikai, szexuális vagy gazdasági erőszak – áldozata lettél, jogod van a segítségre. Hívd a 06 80 505 101-es telefonszámot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top