nlc.hu
Sztárok

Opitz Barbi reagált apja fenyegetésére

Opitz Barbi reagált apja vádjaira: „Rendszeresen fenyegetsz azzal, hogy megölsz engem”

Nem hagyta szó nélkül édesapja állításait.

Ahogyan azt korábban írtuk, nem mindenkinek nyerte el a tetszését, hogy Opitz Barbi és Serleg Albert ismét egy párt alkotnak. Az énekesnő családja korábban már megvádolta a tiktokert azzal, hogy bántalmazta Barbit, most pedig egyenesen halálos fenyegetést küldtek neki

Opitz Barbi

Fotó: Instagram

„Elrabolt, amikor ott voltam Pesten. Elrabolt két haverjával. Ha tudom, hogy te lemész és nem jössz fel. Ha én lemegyek akkor, tudod, mit csinálok azzal a három szar alakkal? Szarnak vágom őket, kinyírtam volna mind a hármat. De így is ki fogom a Serleg Albertet” – háborgott az énekesnő apja egy TikTok-videóban. 

Barbi most 24 óráig elérhető Instagram-történetében reagált apukájának. „Köszi, apa, a kedves aggódást a médiában, lejáratsz mindenkit, engem, a páromat. Inkább arról kéne beszélj, hogy milyen apa vagy, és hogy rendszeresen fenyegetsz azzal, hogy megölsz engem, a barátaimat és a páromat – kezdte az énekesnő, aki azzal folytatta, karácsonykor órákig kiabált az apja, ami miatt ő a fürdőszobába zárkózott be. Állítja, édesapja hazudik és eltúlozza a valóságot. – Soha az életben nem akartam a magánéletem mások orrára kötni, mert magánügy, de nem hagyhatom szó nélkül az erőszakos lejáratást. Nekem is vannak érzéseim.”

Barbi ismét leírta, kedvese nem rabolta el korábban, csupán egy barátnője állít hazugságot nemcsak a médiának, hanem a családjának is. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top