nlc.hu
Sztárok

Szakíthatott Opitz Barbi és párja

Ismét szakíthatott Opitz Barbi és Serleg Albert: „A könnyeim nem akarnak elfogyni”

Kezdjük elveszíteni a fonalat.

Tavaly októberben vállalta fel a nyilvánosság előtt kapcsolatát Opitz Barbi és Serleg Albert tiktoker. A szerelmük külső szemmel eléggé viharosnak tűnt, ugyanis decemberben az egész ország Barbiért aggódott, amikor családja bejelentette eltűnését, és kedvesét azzal vádolták, elrabolta őt. A rendőrség Albertet garázdaság vádjával előállította. Májusban viszont ismét közös fotókat posztoltak Barbiék. 

Opitz Barbi és Serleg Albert

Fotó: Instagram

A kibékülés nem mindenkinek tetszett, olyannyira, hogy az énekesnő édesapja például nyilvánosan szállt bele lánya szerelmébe. A napokban úgy tűnt, a családi viszály kezd csendesülni, erre Barbi 24 óráig elérhető Instagram-történetében drámai vallomást tett. 

„Sziasztok! Nos, én szakítottam a párommal, igazából elég nyomós indokom van rá, a könnyeim nem akarnak elfogyni… A részletekről nem szeretnék beszélni” – írta az énekesnő, nem sokkal később viszont meggondolhatta magát, mert egy új közös képet osztott meg Alberttel.

A Blikk felkereste a tiktokert és megkérdezte, együtt vannak-e még Barbival, de ő sejtelmes választ adott. „Most éppen nem, mert otthon van.” A lap kereste az énekesnőt is, de sem ő, sem a menedzsere nem kívánt nyilatkozni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top