nlc.hu
Szabadidő

Opitz Barbi és édesapja kapcsolata

Meglepő fordulat Opitz Barbi és édesapja kapcsolatában

Az elmúlt hetekben az interneten keresztül üzengettek egymásnak.

A jelek szerint végleg vége a családi viszálynak, noha a Opitz Barbi édesapa egy ízben halálosan meg is fenyegette lánya párját, Albertet – írja a Blikk.

Opitz Barbara és édesapja

(Fotó: Trenka Attila/fotocental)

“Már minden rendben van, kibékültünk, nincs semmi gond. Örökké nem lehet haragudni senkire, pláne nem a gyermekeinkre. Bármit is gondolt bárki rólam, nekem ők a legfontosabbak. Ha valakit szeretünk, akkor szeretjük. Nem fogok beleszólni a jövőben semmibe. Sok minden elkerülhető lett volna, például örültem volna, ha a lányom párja bemutatkozik nekem, felhív telefonon. Ezt elvártam volna, és akkor én is másként viselkedtem volna. Az ember idegességében sok mindent mondhat, de akinek gyermeke van, tudja, mennyire képes egy apa aggódni. Én megtaláltam a magam lelki békéjét, a jövőben pedig nem szólok bele semmibe, csakis támogatom a lányomat, bárhogyan is dönt. Soha az életben nem hagynám magára”mondta Opitz Barbara édesapja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top