nlc.hu
Sztárok

Opitz Barbi és VV Greg megtámadása

Opitz Barbi barátja kitálalt a megtámadásukról, a torkuk elvágásával fenyegették őket

Az ügyben nem indult rendőrségi eljárás. VV Greg erről is beszélt.

Mint arról korábban beszámoltunk, megtámadták az egyik budapesti plázában Opitz Barbit és az egyik legjobb barátját, VV Greget. Az énekesnő vérző sebekkel hagyta el a bevásárlóközpontot. VV Greg (Einwiller Gregor) sokkoló részleteket mesélt a Fókusznak a történtekről.

Opitz Barbi és VV Greg,

Egy plázában támadtak rá Opitz Barbira és VV Gregre – Fotó: nlc, Fotók forrása: (b): Instagram // (j): Fókusz – videó

Az öt lányból és egy fiúból álló társaság először csak követte őket, megjegyzéseket tettek és az énekesnő kinézetét minősítették. „Olyan szintű fenyegető kijelentéseket tettek, hogy elvágják a torkunkat, hogy élve nem jutunk ki ebből az épületből. (…) Leköptek minket kétszer. Gusztustalan vagy és haljál meg – ilyeneket mondtak, kiabáltak felénk” – idézte fel.

A magyar Ken-baba úgy emlékszik, elhangzott a büdös k..vától kezdve a fa…opó énekesen át több sértés is. A támadók „folyamatosan provokáltak, csúnyát beszóltak, folyamatosan Barbi külsejét minősítették, hogy nem úgy néz ki élőben, mint a videoklipekben, és hogyha ők ilyen csúnyák lennének, akkor el sem jönnének a bevásárlóközpontba, nyilvánosan nem mutatkoznának” – mondta el VV Greg, aki szerint, amikor Barbi családját a szájukra vették, az énekesnő elindult feléjük. Úgy gondolja, ez hiba volt, de szerinte ebben az esetben nem lehet mit tenni.

Az énekesnő haját megtépték, a körme pedig annyira felszakadt, hogy orvosi ellátásra is szüksége volt. A celebet végül biztonsági őrök kíséretében menekítették ki az áruházból.

A naphire.hu értesülése szerint nem indult nyomozás az ügyben. A portál érdeklődésére VV Greg azzal indokolta, hogy 15-16 évesek voltak a támadóik, azaz nem büntethetőek. „És senkinek nem hiányzik, hogy a rendőrségre járkáljon” – tette hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top