nlc.hu
Sztárok

Opitz Barbi párja is reagált

Opitz Barbi után a párja is reagált az énekesnő apjának botrányos videójára

Egyre durvább a történet és még mindig nem tisztázódott, hogy kinek van igaza.

Ahogy arról tegnap mi is beszámoltunk, Opitz Barbi édesapja egy háromperces videóban részletezte, hogy a lányának miért kéne szakítani a párjával, illetve arról is beszámolt, hogy Serleg Albert korábban bántalmazta az énekesnőt. Barbi erre egy nagyon hosszú Instagram-sztoriban reagált kora délután. 

„Köszi, apa, a kedves aggódást a médiában, lejáratsz mindenkit, engem, a páromat. Inkább arról kéne beszélj, hogy milyen apa vagy, és hogy rendszeresen fenyegetsz azzal, hogy megölsz engem, a barátaimat és a páromat. (…) Soha az életben nem akartam a magánéletem mások orrára kötni, mert magánügy, de nem hagyhatom szó nélkül az erőszakos lejáratást. Nekem is vannak érzéseim” – írta 24 óráig elérhető posztjában az énekesnő, akinek a párja sem hagyta szó nélkül a vádakat. 

serleg albert poszt

Fotók: Serleg Albert / Instagram-sztori

Serleg Albert tehát tagadja a vádakat és bár hosszan részletezi a véleményét, a végén azzal zár, hogy nem szeretne ezzel foglalkozni. A tiktoker leginkább a férfi apai mivoltát kérdőjelezi meg, mondván, Opitz Barbi sosem számíthatott rá és annyi sérelmet okozott neki, hogy ezeken nagyon nehezen tud túllépni. 

Azt is írja, hogy az énekesnő apja a rajongóknak is írni szokott, valamint többször halálosan megfenyegette őt és emellett a családját is szidja, illetve a vallását is megkérdőjelezi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top