nlc.hu
Sztárok

Bejött az élet Kulcsár Edinának

Kulcsár Edina cégeinek árbevételei megnőttek: mínuszból több százmillió

Az egykori szépségkirálynő cégeinek adózott eredményei mínusz 4 millióról 126 millió forintra ugrottak.

Május végéig kell az adójukról beszámolniuk a hazai cégeknek, a várandós Kulcsár Edina azonban nem húzta az időt, és már hetekkel ezelőtt közzétette cégei beszámolóját. A Világgazdaság szerint az Edina Kulcsár Kft. árbevétele több mint hatszorosára ugrott a 2021-es évhez képest 2022-ben, méghozzá 13 millió forintról több mint 81 millió forintra. Az adózott eredménye is jelentősen javult: a 2021-es mínusz 4,8 millió forint után tavaly már 57,5 millió forintról tudott beszámolni a vállalkozás. 

Kulcsár Edina

Kulcsár Edina (Fotó: Trenka Attila)

Másik vállalkozása a Beauty Station Europe Group Kft., melynek főtevékenysége a fodrászat és szépségápolás, valamint csomagküldő kiskereskedelem. Ennek árbevétele 2021 után 88 millióról 143,7 millióra ugrott, adózott eredménye pedig 727 ezer forintról egészen 68,4 millióra emelkedett. A várandós anyuka egyik cégből sem vett ki osztalékot. A két cég együttesen mínusz 4 milliós adózott eredményről nőtt a csaknem 126 millió forintos eredményre. A lap arra is felhívta a figyelmet, hogy a nemrég új otthonra talált Kulcsár Edina férje, Varga Márk egyik vállalkozásban sem szerepel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top