nlc.hu
Sztárok

Új otthonra találhatott Kulcsár Edina és G.w.M

Új otthonra találhatott Kulcsár Edina és G.w.M, és nagyon készülnek kislányuk születésére

A pár egyelőre nem erősítette meg, hogy valóban új házba költöznek.

A Blikk információi szerint Kulcsár Edina és G.w.M egy ideje már új otthont keres, és nemrég meg is találták a házat, ahol gyermekeikkel kényelmesen elférhetnek. 

A lap szerint új otthonuk ugyanabban a városban van, ahol Kulcsár Edina volt férje, Csuti is lakik. Ennek a döntésnek megvan a praktikus oldala, hiszen az üzletember így közel lesz közös gyermekeikhez, valamint a modell édesanyja és nagymamája sem lakik messze. 

Kulcsár Edina és G.w.M

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Kulcsár Edina az új otthonukról nem nyilatkozott, de arról szívesen beszámolt, hogy hamarosan elkészül a születendő gyermeke, Amara szobája.

Jól állunk az előkészületekkel. Megvan már a babakocsink, ami Márk kérésére arany és fehér színű. Én szolidabbat választottam volna, de engedtem a férjemnek, és egyébként nekem is tetszik. Nina babadolgaiból szinte mindent odaadtam a húgomnak, és a korábbi költözés miatt sok dolgot lepasszoltunk. Márknak fontos is volt, hogy teljesen új holmijai legyenek a kislányunknak.”

Hozzátette, ugyan férje Márk szeretett volna már most Gucci-ruhákat vásárolni kislányának, de szerinte ehhez még korán van. „Olyan hamar nőnek ilyenkor a babák, majd ráér, ha nagyobb lesz. Persze így is szép és minőségi dolgokat vettünk neki” – tette hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top