nlc.hu
Sztárok

Majoros Hajnalka a házasságáról vallott

Majoros Hajnalka a házasságáról: „Nem visszük túlzásba a kommunikációt”

A modell először megijedt a saját érzéseitől.

Majoros Hajnalka és férje, Majka 12 éve alkotnak egy párt, de csak egy éve keltek egybe. Ettől függetlenül két közös gyermekük van, Dundika pedig most Palik Lászlónak, a Palikék Világa by Manna című műsorában őszintén beszélt a kapcsolatukról. 

Majoros Hajnalka

Majoros Hajnalka a Palikék világa c. műsorban

Mint kiderült, korábban egyáltalán nem olyan férjről álmodott mint a rapper, a zsánere sokkal inkább a Backstreet Boysból Brian volt, de a kapcsolatuk mégis tökéletesen működik, azt is elmondta, miért. 

Petiben mindent megtaláltam, ami nekem a legfontosabb a férfiakban. Nekem külsőleg ő egy helyes pali, szabályos a kis orra, a szemei, szép nagy szempillája van, tök jó, hogy ezt a gyerekeim nem tőlem örökölték, hanem tőle, és minden fontos tulajdonságból van benne egy kicsi. Megmaradt egy kicsit a titokzatossága. Nem visszük túlzásba a kommunikációt. Én ezt régen nagyon sajnáltam, most viszont már nagyon jól tudom, mikor kell hozzá hosszabban beszélnem, és mikor van az a pont, hogy azt mondja, hogy figyelj, most tele van a fejem mindennel, menj és beszéld meg ezt a barátnőddel. Nekem ezt az elején azért össze kellett rakni fejben, hogy van egy pali, aki tulajdonképpen nem a legjobb barátom, és nem is akar az lenni, mégis teljes értékű társam lett. Ez azért idő volt. Ez az, amikor összecsiszolódsz valakivel. A legfontosabb dolgokat megbeszéljük, de nem beszélünk borzasztóan sokat – magyarázta a modell, majd felelevenítette a pillanatot, amikor beleszeretett Majkába. – Egy erkélyen álltunk, beszélgettünk és Peti a hátamra tette a kezét. A mai napig érzem a hasamban az izgalmát ennek az érzésnek. Odafordultam Petihez és azt mondtam, nekem el kell innen menni. Ekkor tudtam, hogy itt több is történik, mint hogy csak beszélgetünk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top