nlc.hu
Sztárok

Demcsák Zsuzsa a családi vitáiról

Demcsák Zsuzsa az otthoni viszonyokról: “Erőteljesen egymásnak tudunk feszülni˝

Tanult az elmúlt évekből, Demcsák Zsuzsa ezért megválogatja, mit mesél a magánéletéről. Vannak azonban olyan témák, amiket nem kezel tabuként.

Nagyon kapós a műsorvezető, Demcsák Zsuzsával nemcsak a Life TV tárgyalt, hanem a TV2 is szívesen látta volna újra a csatornánál. 

“Demcsák Zsuzsa az Ázsia Expressz egyik nagy dzsókere volt, a nézők nagyon szerették, sőt, imádták, hogy a műsor hetei alatt mennyire megváltozott. Persze, mint utóbb kiderült, ez a szerelemnek volt köszönhető. Így, amikor elkezdtek válogatni a különböző őszi műsorokra, szinte azonnal szóba került a neve “ – olvasható a Blikkben, így nem meglepő, ha a műrovezetőt akár a Sztárban Sztár versenyben, akár a Farm VIP névsorában, vagy a Love Bisztróban, esetleg a Dancing with the Stars versenyzői között látjuk viszont. A Life Tv új műsorvezetője ma éppen a Mokkában mesélt az édesanyjával való kapcsolatáról. 

Demcsák Zsuzsa és édesanyja kapcoslata nagyon szoros. 

Demcsák Zsuzsa és édesanyja kapcoslata nagyon szoros. 

A karantén idején már kiderült, hogy Zsuzsának az édesanyja segített, hogy összekapja magát, ha azt érezte, kicsúszik a kezéből az irányítás. Kettőjük hasonló személyisége magában hordozza a viták lehetőségét. 

“Rendkívül erős, vibráló személyiség mindkettőnké, tehát nálunk a férfiak enyhítenek a családban, ha van bármiféle konfliktus, mi pedig erőteljesen egymásnak tudunk feszülni, aztán nagyon hamar el is felejtjük, Nekem szerintem ez az egyik legjobb és legrosszabb tulajdonságom, hogy egyszerűen nem tudok haragudni. Elfelejtem azonnal. mintha semmi nem történt volna.”

Zsuzsa mindennél előbbre tartja a családi összetartást, és ha bármilyen gondjuk adódik, ők azonnal összezárnak. 

“Még akkor is, ha nem értünk egyet azzal, amit a másik képvisel, kifele, a külvilág fele akkor is összezárunk.”

Saját magáról is elismeri, hogy heves természet, és édesanyja is, viszont máig mindent azonnal megosztanak egymással. Mária a lánya igazi kritikusa is, de Zsuzsa szerint élete legnagyobb dicsérete az volt, amikor jó anyának nevezte. 

Demcsák Zsuzsa sokszor magába zárkózik, ha gondja van, de az anyja nagy segítség ilyenkor is: 

Összetartó család Demcsák Zsuzsáék: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top