nlc.hu
Sztárok

Demcsák Zsuzsa az esküvői zenéről

Megszólalt az esküvőről Demcsák Zsuzsa: „Már a zene is megvan”

Demcsák Zsuzsa nem beszél sokat a magánéletéről, a szombat esti Dancing with the Stars háttérműsorában azonban kivételt tett. Radics Gigi és Hunyadi Donatella, valamint a profi táncos párjaik egy ABBA-slágerre tangóztak a Párbaj-produkciójukban, ennek kapcsán árult el esküvői kulisszatitkot a Farm VIP műsorvezetője a Dancefloor-ban, ahol meghívott vendégként volt jelen.

Demcsák Zsuzsa a Farm VIP-ben - Fotó: Sajtószoba

Demcsák Zsuzsa a Farm VIP-ben – Fotó: Sajtószoba

A lányom is nagyon szereti az ABBA-t. Sőt már az a zene is megvan az ABBA-tól, amire majd az anya-lánya készülődés megy, amikor menyasszonyként megy az oltárhoz” – mondta el.

“A Mamma Mia?” – kérdezett rá a stúdióban ugyancsak vendégként helyet foglaló Lakatos Levente, mire a tévés mosolyogva: “Nem. Nyilván nem én megyek az oltár elé megint, hanem ő, először”.

“Áh! Tehát annál az esküvőnél lesz!” – esett le Lakatosnak.

“Igen, a lányom esküvőjén lesz” – pontosított Demcsák Zsuzsa.

A Dancefloor háziasszonya, Gelencsér Tímea megjegyezte, hogy amikor majd sor kerül az esküvőre, nem fogjuk megtudni, hogy melyik dalról van szó, mert a műsorvezető nem szokott posztolni a gyerekeiről. Mire Demcsák Zsuzsa úgy fogalmazott, hogy ugyan büszke a gyerekeire, de a büszkeségnél sokkal fontosabb az, hogy ők meg nem szeretnék, ha posztolna róluk. “Teljesen normális gyerekek egy ilyen anyával, nem is értem. De teljesen helyén van minden értékük” – fűzte hozzá.

Demcsák Zsuzsát egyénként nemrég eljegyezte a titokzatos párja. Új kedvese, Ferenc állítólag egy debreceni milliárdos, akivel a munkája során ismerkedett össze, és rövid idő alatt olyan komolyra fordult a kapcsolatuk, hogy már a lánykérésre is sor került Spanyolországban. A tévés a mostani kapcsolatát azonban nem szeretné reflektorfénybe tenni: “Úgy döntöttünk közösen a párommal, hogy minden olyan információ, ami a kapcsolatunkra vonatkozik, csak ránk tartozik és ezt szeretnénk is megtartani”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top