nlc.hu
Sztárok

Demcsák Zsuzsa nagy napja

Ilyen volt Demcsák Zsuzsa titkos esküvője

Harmadszor állt oltár elé.

Ahogy korábban mi is megírtuk, Demcsák Zsuzsa hozzáment milliárdos kedveséhez, Ferenchez. A nagy napról a Blikk közölt most információkat. Mint kiderült, a ceremónia már néhány hete megtörtént, ám a műsorvezető csak most közölte a hírt. Egy informátor arról is beszámolt a lapnak, hogy a híresség és új párja egy titoktartási szerződést is aláíratott az esküvőre érkező szolgáltatókkal. 

„A nagy ünnepi rohanás előtt szerették volna megtartani az egyébként nagyon szűk körű eseményt. Mivel Zsuzsának ez már a harmadik házassága, nem volt fontos számára a nagy lagzi, csak az, hogy hivatalosan is kimondhassa szerelmének, hogy „férjem”mondta a nevét nem vállaló illető. 

Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa (Fotó: TV2)

„Úgy döntöttünk közösen a párommal, hogy minden olyan információ, ami a kapcsolatunkra vonatkozik, csak ránk tartozik, és ezt szeretnénk is megtartani” – nyilatkozta az eljegyzése után a Blikknek Demcsák Zsuzsa, aki betartotta az ígéretét, hiszen azóta nem beszélt a szerelméről a nyilvánosságnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top