nlc.hu
Sztárok

Demcsák Zsuzsa magánélete

Demcsák Zsuzsa szerelmi élete – Ők voltak azok, akik meghódították a szívét

Futótűzkén terjed a hír: állítólag újabb házasságra készül a TV2 sztárja. A műsorvezető mindig is vágyott a szerelemre, így nem csoda, ha igent mondott új kedvesének. De kik voltak azok, akiknek már sikerült meghódítani Zsuzsát? Összeszedtünk pár nevet a múltból.

Demcsák Zsuzsa és K. József

Négy és fél év pereskedés után 2017-ben lezárult Demcsák Zsuzsa és első férje ügye. A műsorvezetőt nagyon megviselte a válás, hosszú időbe telt, míg túltette magát a történteken. 

„Sírtam, amikor megtudtamnyilatkozta akkor a Blikknek a tévés. Állítása szerint a legjobban az viselte meg, hogy a nyilvánosság előtt kellett igazolnia, hogy családon belüli erőszak áldozata lett. Sokan nem hittek nekem, ujjal mutogattak rám, megbélyegeztek, címlapokra kerültem a magánéletemmel és a személyes fájdalmammal, szörnyű évek vannak mögöttem. Nem érzek elégtételt, örömöt, csak megkönnyebbülést, és arra gondolok, hány hozzám hasonló nőnek segítettem a példámmal. Nem szabad eltűrni a megaláztatást, senki nem bánthat” – tette hozzá.

Demcsák Zsuzsa és Lukács Laci 

Mire kitudódott, már véget is ért a két híresség románca. Zsuzsa a válása után a biztonságot kereste, a Tankcsapda frontembere ezzel szemben igaz rocker, megrögzött agglegény.

„Bármennyire is meglepő, valóban együtt volt Demcsák és Laci. De a kapcsolatukat egyáltalán nem nevezném komolynak. Jól érezték magukat együtt, élvezték egymás társaságát, ennyi. A műsorvezető egyébként kicsit hasonlít Laci exére, aki Debrecenben volt riporter-műsorvezető. Már nem dolgozik a helyi tévénél. Ő volt az egyetlen, akivel Laci évekig együtt volt, azt hiszem, még együtt is éltek, és a 13 év korkülönbség sem zavarta őket. Úgy tűnik, Laci az ilyen nőkre bukik. Az a lány is modellkedett korábban, magas, vékony, barna hajú, akárcsak a TV2 arca” – árulta el akkoriban a Blikknek egy ismerős a rocker környezetéből. Sem a tévés, sem a zenész nem beszélt sosem a kapcsolatukról.

Demcsák Zsuzsa és Krishan Dangwal

A kétgyermekes édesanya tavaly októberben jelentette be, hogy indiai származású férjével a válás mellett döntöttek. Bár a férje – hátrahagyva addigi életét – Magyarországra költözött, itt nem igazán találta a helyét. De hol ismerkedtek meg egymással? 2019-ben Demcsák Zsuzsa szerelmes lett az Ázsia Expressz forgatása alatt, és férjhez is ment Krishan Dangwalhoz. A műsorvezetőt az ázsiai kaland előtt sokáig nem lehetett látni, hiszen úgy döntött, egy kicsit elvonul a nyilvánosság elől. Bár a szerelem erősnek tűnt, és a híresség is teljesen kivirult új párja mellett, Zsuzsa 2022 októberében a közösségi oldalain bejelentette, hogy három év házasság után elválnak. Jövőbeli, munkával kapcsolatos terveink olyan hosszú időre választanak el egymástól, ami sajnos nem teszi lehetővé a házasságunk fenntartását – írta akkor a tévés. Voltak, akik jó előre megjósolták Zsuzsa második házasságának a kudarcát, másokat viszont derült égből villámcsapásként ért a válásról szóló bejelentés.

„Nagyrészt Krishannak köszönhetem, hogy ma ilyen jól vagyok, ő az, aki gyökeres hatással volt az életemre” mondta az édesanya a Bestnek idén ősszel.

Demcsák Zsuzsa és Krishan Dangwal

Demcsák Zsuzsa és Krishan Dangwal. (Fotó: Schumy Csaba)

Milliárdos üzletember jegyezte el?

A napokban röppent fel a hír, miszerint a tévésre újra rátalálta a szerelem. Demcsák hetekkel ezelőtt feltöltött egy gyűrűs képet magáról az Instagram-oldalára, mely azonnal beindította a rajongók fantáziáját. A Blikk információi szerint a műsorvezetőt egy milliárdos üzletember jegyezte el. 

„Minket is megdöbbentett a hír, mert Zsuzsa még nyár végén is arról panaszkodott, hogy nem talál egy normális férfit. Hirtelen azonban belépett az életébe egy üzletember, akivel tudtuk, hogy találkozgatnak, de azt nem is sejtettük, hogy ilyen rövid idő alatt ennyire komolyra fordul közöttük minden”mesélte el a bulvárlapnak Zsuzsa egyik ismerőse. Az informátor hozzátette, hogy a tévés most azt tervezi, hogy soha nem mutatja meg a párját, valamint beszélni sem fog róla soha, tanulva a múlt hibáiból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top