nlc.hu
Sztárok

Ő Demcsák Zsuzsa új párja

Kiderült, ki Demcsák Zsuzsa új párja – már el is jegyezte a 45 éves műsorvezetőt

Pár hónapja újra rátalált a szerelem a tévésre.

Még csak néhány hónapja vált el, de a jelek szerint máris egy újabb házasságra készül Demcsák Zsuzsa. A műsorvezető új párja egy vidéki milliárdos, akivel a munkája során ismerkedett össze, és rövid idő alatt olyan komolyra fordult a kapcsolatuk, hogy már a lánykérés is megtörtént, állítólag Spanyolországban – értesült a Blikk.

Demcsák Zsuzsa,

Demcsák Zsuzsa a Farm VIP 3. évadában – Fotó: Sajtószoba

A bulvárlap úgy tudja, Demcsák Zsuzsa egy igen sikeres üzletember mellett találta meg a boldogságot, akivel a közös munka hozhatta össze, a tévés ugyanis kommunikációs tréningeket és konferenciákat is tart különböző vállalatoknál.

A műsorvezető ismerősei is megdöbbentek azon, hogy ilyen rövid idő alatt ennyire komolyra fordult a kapcsolatuk. „Minket is meglepett az eljegyzés, de az látszik Zsuzsán, hogy nagyon boldog, ki van virulva” – mesélte egyikük. 

A Blikk információi szerint Demcsák Zsuzsa most azt tervezi, hogy soha nem mutatja meg a párját, valamint beszélni sem fog róla soha, tanulva a múlt hibáiból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top