nlc.hu
Sztárok

Demcsák Zsuzsa megerősítette: eljegyezték

Először beszélt az új vőlegényéről Demcsák Zsuzsa

Bár már napvilágot látott a hír, hogy Demcsák Zsuzsát eljegyezték, mostanáig az érintett ezt nem erősítette meg. Egy új interjúban a műsorvezető elmondta, hogy a hír igaz, ugyanakkor a mostani kapcsolatát nem szeretné reflektorfénybe tenni.

A Farm VIP sajtótájékoztatóján Demcsák Zsuzsa is megjelent. A szerelemtől valósággal kivirult műsorvezető a Blikknek adott interjút, mely során megerősítette a pletykát: valóban eljegyezték. A titokzatos férfi, akit még Demcsák sok barátja sem látott tehát valóban létezik, de tény, hogy a műsorvezető a kapcsolatát féltve óvja a nyilvánosságtól.

Demcsák Zsuzsa

Új kapcsolatát inkább bensőségesen élné meg Demcsák Zsuzsa (fotó: Profimédia)

Úgy döntöttünk közösen a párommal, hogy minden olyan információ, ami a kapcsolatunkra vonatkozik, csak ránk tartozik és ezt szeretnénk is megtartani. Azt gondolom elég annyi, ha megerősítem, hogy valóban eljegyeztek

– nyilatkozta a november 20-án induló műsor sajtótájékoztatóján.

A szerelmük titokban tartása a vőlegényével közös döntés volt, és a jövőben bensőségesen szeretnék megélni a kapcsolatukat, külső hatások bevonása nélkül. A szerelmi életüket érintő nagyobb eseményekbe a megfelelő módon be fogják vonni a nyilvánosságot. A lap információi szerint a férfit Ferencnek hívják, és egy sikeres debreceni üzletemberről van szó. Éljen az ifjú pár, sok boldogságot nekik, és várjuk a híreket az esküvőről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top