nlc.hu
Sztárok

Csak kamu Demcsák Zsuzsa eljegyzése?

Egyesek szerint csak kamuzik Demcsák Zsuzsa az eljegyzésről és az állítólagos új párjáról

Súlyos vádak érték a műsorvezetőt.

Futótűzkén terjedt a hír a napokban: állítólag újabb házasságra készül Demcsák Zsuzsa. A műsorvezető új párja állítólag egy vidéki milliárdos, akivel a munkája során ismerkedett össze, és rövid idő alatt olyan komolyra fordult a kapcsolatuk, hogy már a lánykérés is megtörtént, állítólag Spanyolországban. Mindenki arra kíváncsi, hogy ki lehet a TV2 sztárjának az állítólagos, titokzatos, új párja. Sokan azonban már arra kezdtek gyanakodni, hogy csupán kitaláció az egész – írja a Bors.

Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa tényleg átverte volna a követőit? – Fotó: Sajtószoba

Szkeptikusak azzal kapcsolatban, hogy a műsorvezető ilyen gyorsan belement volna egy kapcsolatba, valamint úgy gondolják, hogy egy sikeres, vidéki milliárdos üzletember sokkal “komolyabb” gyűrűt adott volna szerelmének, ráadásul nem szerepelt volna a kép mellett a “reklám” felirat.

Csak meg kell nézni azt a gyűrűt. Kamaszgyerekek adnak ilyet, nem milliárdosok”, “Ha milliárdos lenne akkor a gyémánt úgy ragyogna a kezén, hogy a csepelieket megvakítaná” – olvasható a kommentek között.

Köztudott, hogy Demcsák Zsuzsa és indiai származású férje tavaly októberben jelentették be, hogy véget ért a kapcsolatuk, válnak. A férfit szülőhazájába szólította a kötelesség, ráadásul a műsorvezető ekkor már két hónapja Dominikán volt a Money or Love forgatása miatt. Belátták, hogy nem működik a távkapcsolat, ezért döntöttek az elválás mellett. Bár csak pár évig tartott szerelmük, a műsorvezető többször hangsúlyozta: volt férje magasra tette a mércét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top