nlc.hu
Sztárok

Demcsák Zsuzsa fura posztja

Vajon mit akar üzenni? – Demcsák Zsuzsa érthetetlen posztot tett közzé

Várjuk a tippeket!

Demcsák Zsuzsa közösségi oldalai mindig összeszedettnek és igényesnek tűnnek, most azonban meglehetősen szokatlan bejegyzést tett közzé. 

Demcsák Zsuzsa

Fotó: Schumy Csaba

A műsorvezető szépen szerkesztett fotói közé egyáltalán nem illik legutóbbi bejegyzése, melyen homályosan lefotózott, vélhetően a saját keze látszik. A szöveg, amit mellé írt pedig még több fejtőrésre ad okot. 

„Gyűrű lesz rajta” – olvasható a nem mindennapi kép mellett, amihez még egy mosolygós, boldog emojit is biggyesztett. Talán nem mi vagyunk az egyetlenek, akikben a bejegyzés láttán felmerül a kérdés: Vajon mit ért ez alatt? 

Köztudott, hogy Zsuzsa és indiai származású férje tavaly októberben jelentették be, hogy véget ért a kapcsolatuk, válnak. A férfit szülőhazájába szólította a kötelesség, ráadásul a műsorvezető ekkor már két hónapja Dominikán volt a Money or Love forgatása miatt. Belátták, hogy nem működik a távkapcsolat, ezért döntöttek az elválás mellett

Habár csak pár évig tartott szerelmük, a műsorvezető többször hangsúlyozta, volt férje magasra tette a mércét, így nehéz dolga lesz annak, aki labdába akar nála rúgni. Ezzel a bejegyzésével viszont lehet, arra célzott, mégis talált egy férfit, aki ismét belopta magát a szívébe? 

Demcsák Zsuzsa különös posztját ITT lehet megtekinteni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top