nlc.hu
Sztárok

Demcsák Zsuzsa válása

Online válhat el Demcsák Zsuzsa

Egyetlen tárgyalás alatt szétválaszthatják Demcsák Zsuzsát és indiai férjét, Krishant. Utóbbinak meg sem kell jelennie a tárgyalóteremben.

Bár azóta, hogy Demcsák Zsuzsa tavaly októberben bejelentette házassága végét, nem beszélt arról, hol tart a válása, a Blikk most tudni véli, hogy a műsorvezető speciális módon, online válik majd el indiai férjétől, Krishan Dangwalltól.

Demcsák Zsuzsa és férje, Krishan

Demcsák Zsuzsa és férje, Krishan

A férfi ugyanis hazájában van, de hála a modern technikának, van rá mód, hogy ötezer kilométeres távolságból is szétválasszák a feleket, elég, ha csak Zsuzsa jelenik meg a bíróság előtt személyesen.

Mivel a három éve tartó házasságuk alatt közös gyermekük nem született, csupán az anyagi kérdésekről kell megegyezniük, illetve az életközösségük kezdő és záró dátumáról kell megállapodniuk. Így akár egy tárgyalás is elegendő lehet ahhoz, hogy a bíróság kimondja a válást.

Zsuzsa 2019-ben vett részt az Ázsia Expressz forgatásán, akkor ismerkedett meg az indiai férfival. Bár Krishan egy időre Magyarországra költözött, a karrierje végül nem indult be, hazament, a távolság pedig kikezdte a házasságot.

Pár hete a műsorvezető azt nyilatkozta, hogy a mai napig beszél Krishannal, lelkileg még kötődik hozzá és nehezen hiszi, hogy egyhamar lesz valaki más az életében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top