nlc.hu
Sztárok

Demcsák Zsuzsa és Krishan kapcsolata

Demcsák Zsuzsa napi szinten beszél indiai exével: „Krishan emberileg magasra tette a lécet”

Nem lépett túl előző kapcsolatán és nehezen hiszi, hogy a közeljövőben rátalál a szerelem.

Demcsák Zsuzsa és indiai származású férje tavaly októberben jelentették be, hogy véget ért a kapcsolatuk, válnak. A férfit szülőhazájába szólította a kötelesség, ráadásul a műsorvezető ekkor már két hónapja Dominikán volt a Money or Love forgatása miatt. Belátták, hogy nem működik a távkapcsolat, ezért döntöttek az elválás mellett. 

Azóta több pletyka is szárnyra kelt Demcsák magánéletével kapcsolatban, állítólag összejött valakivel, ám ezt sosem erősítette meg. A ma megjelent hot! magazinban pedig azt nyilatkozta, hogy a mai napig beszél Krishannal, lelkileg még kötődik hozzá és nehezen hiszi, hogy egyhamar lesz valaki más az életében.

Demcsák Zsuzsa

Fotó: TV2

„Szerelemmel most nem foglalkozom. Nincs még nyitva a szívem. Krishan emberileg magasra tette a lécet, nehezen tudom elképzelni, hogy valaki ezt megugraná. Tudom, hogy a továbblépésre kellene gondolni, hiszen senki nem akar egyedül maradni, egyedül megöregedni, de ettől egyelőre nem félek. Lelkileg én még mindig kötve vagyok” – mondta a lapnak a műsorvezető, aki bár homályosan fogalmazott ezzel kapcsolatban, azt sem zárja ki, hogy a jövőben lesz még köztük valami.

„Nagyon szeretjük és tiszteljük egymást, szinte mindennap beszélünk. Meglátjuk, mit hoz a jövő, de most ez a szakmai teremtő fázis van, ez tesz boldoggá” – zárta le a magánéletével kapcsolatos találgatásokat Demcsák Zsuzsa.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top