nlc.hu
Sztárok

Money or Love?: Demcsák Zsuzsa legszebb ruhái

Demcsák Zsuzsa legemlékezetesebb ruhái a Money or Love?-ból

Rengeteg ruhával érkezett meg a forgatásra, hogy minden nap izgalmas szettben vezethesse a párkereső műsort.

Szeptember elején indult a Money or Love? – Fogadj a szerelemre!, amelynek Demcsák Zsuzsa volt a műsorvezetője. A TV2 párkeresős reality-műsorát 3 hónapon keresztül forgatták a Karib-térségben. A felvételekre alaposan felkészült a tévés: 6 bőrönd ruhát vitt magával.

Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa hónapokra a Karib-tengerhez költözött a forgatások miatt – Fotó: Sajtószoba

A forgatás idejére egy hatalmas, többszobás villát biztosítottak Demcsák Zsuzsának, amelynek egyik külön helyiségében csak a műsorra szánt ruhái, cipői és kiegészítői kaptak helyet.

A szetteket a stylist, Kazal Viki állította össze. Ő öltöztet engem a Farm VIP-ben is, pontosan tudja, mit szeretek, mik a méreteim, mi áll jól. Négy bőröndnyi ruhát állított össze kiegészítőkkel, cipőkkel, kellékekkel, és én is két bőrönddel érkeztem” – árulta el Demcsák Zsuzsa.

Demcsák Zsuzsa

Fotó: Sajtószoba

Ami a szetteket illeti, a tengerpartos, pálmafás, napfényes környezetben csupán a lenge, nyárias ruhák jöhettek számításba.

Demcsák Zsuzsa

Fotó: Sajtószoba

 

Demcsák Zsuzsa

Fotó: Sajtószoba

Demcsák Zsuzsa olykor merészebb szettekbe is bújt, megvillantva tökéletes alakját, kockás hasát, amiért keményen megdolgozott az edzőteremben.

Demcsák Zsuzsa

Fotó: Sajtószoba

 

Demcsák Zsuzsa

Fotó: Sajtószoba

A Money or Love? döntőjére azonban egy lélegzetelállító szettet vett fel, amely egyszerre volt elegáns és merész. A pink szoknyából és a fehér színű, merész dekoltázsú felsőből álló csodálatos ruhaköltemény kiemelkedett a műsorban viselt valamennyi öltözéke közül.

Demcsák Zsuzsa

Fotó: Sajtószoba

Csak úgy záporoztak a bókok a kommentelőktől, amikor kiposztolta a fináléban viselt ruháját a közösségi oldalára. “Gyönyörű, elegáns ruha!”, “Atyaég, de szép vagy! Ez a ruha eszméletlen!”, “Bombázó! Csodálatos vagy!”, “Meseszép vagy ebben a ruhában!“, “Csak te tudod ezt viselni” – írták.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top