nlc.hu
Sztárok

Demcsák Zsuzsa az új műsoráról beszélt

Részleteket osztott meg az új műsoráról Demcsák Zsuzsa

Elképesztő formában van a műsorvezető.

Mozgalmas hetek állnak Demcsák Zsuzsa mögött és a pörgés még nem ért véget. Az utóbbi hetekben ugyanis elkezdték forgatni a Farm VIP következő évadát, hamarosan pedig új feladatában teljesedhet ki. Ő lett ugyanis a szeptember 4-én startoló Money or Love című társkereső reality műsorvezetője, amit a Super TV2-n láthatnak majd a nézők. Megosztott pár részletet is a műsorról.

Demcsák Zsuzsa

Fotó: Facebook

„Büszkén jelentem be, hogy szeptember 4-in indul a TV2-n a Money or Love – Fogadj a szerelemre! című párkereső reality, melynek én leszek a műsorvezetője A további részek hétköznap esténként 21 órától láthatók a SuperTV2-n. Nagyon izgalmas lesz a műsor, kövessétek minden nap, mert itt a nézők is szerephez jutnak. Ti is szavazhattok majd, ki maradjon bent és ki távozzon a szigetről, ti is beleszólhattok a párkeresők életébe Én folyamatosan mutatok nektek kulisszatitkokat storyban és feedben egyaránt!” – írta közösségi oldalán a műsorvezető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top