nlc.hu
Sztárok

Demcsák Zsuzsa nem válik el férjétől?

Mégsem válik Demcsák Zsuzsa és Krishan?

Még mindig napi szinten beszélnek egymással.

Demcsák Zsuzsa és indiai származású férje tavaly októberben jelentették be, hogy véget ért a kapcsolatuk, válnak. A férfit szülőhazájába szólította a kötelesség, ráadásul a műsorvezető ekkor már két hónapja Dominikán volt a Money or Love forgatása miatt. Belátták, hogy nem működik a távkapcsolat, ezért döntöttek az elválás mellett. 

Demcsák Zsuzsa

Fotó: TV2

Ezt követően bár sokan arra gyanakodtak, a műsorvezetőre ismét rátalált a szerelem, ő kijelentette, emberileg nagyon magasra tette a mércét Krishan, így az új udvarlóknak minden bizonnyal fel kell kötniük a gatyát. Úgy néz ki viszont, hogy új udvarlókról szó sincs, sőt, még mindig nem szakadt el egymástól a pár. 

„Zsuzsa sokat beszél Krishanról és Krishannal. Arról azonban sosem hallottam, hogy bármelyikük is beadta volna a válókeresetet. Ettől még persze megtehették, de valamiért mégis úgy gondolom, hogy hivatalosan ők még házasok. Ha bármelyikük nagyon erőltetné a dolgot, lenne lehetőségük úgy is megszüntetni a házasságukat, hogy Krishan az interneten keresztül bejelentkezik a tárgyalásra, szóval e tekintetben a távolság sem lehet akadály”  – mondta a Ripostnak egy közeli barátjuk. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top