nlc.hu
Sztárok

Demcsák Zsuzsa újra nyit

Demcsák Zsuzsa a válása után újra nyit: „Olyan társ kell, aki maga is önálló egzisztenciával rendelkezik”

Nehéz, de nem lehetetlen számára az ismerkedés.

Demcsák Zsuzsa tavaly októberben osztotta meg, hogy férjével, Krishannal külön utakon folytatják, mivel az élet elsodorta őket egymás mellől. A műsorvezető többször is elmondta, emberileg nagyon magasra tette a mércét Krishan, így az új udvarlóknak minden bizonnyal fel kell kötniük a gatyát. 

Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa a Mokkában

Pár napja szárnyra keltek a pletykák, miszerint máris megtalálta a boldogságot egy titokzatos férfi személyében. Ezt nem erősítette meg, de a Mokkában elmondta, valóban újra készen áll egy kapcsolatra, de felnőttként már teljesen más az ismerkedés.

„Egy olyan társ kell melléd, aki maga is önálló egzisztenciával rendelkezik, már felépített egy életet, és a kettőt meg kell próbálni majd összepakolni. Nagyon nehéz, mikor felnőttek puttonnyal találkoznak, de nem lehetetlen. Csak ezt össze kell valahogyan fésülni, és ehhez nagyon komoly intelligencia kell – fogalmazott Zsuzsa, majd arra is kitért, számára mi a fontos egy férfiban. – Alapvetően az intelligencia, az értelem – az nagyon-nagyon –, az udvariasság, a határozottság… Napestig sorolhatnám, hogy még mi minden. Meg nyilvánvalóan borzasztóan kell, hogy vonzódjunk egymáshoz, tehát a vonzalom is nagyon fontos. Nem csak arról van szó, hogy leülünk, és akkor beszélgetünk egymással.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top