nlc.hu
Sztárok

DWTS: Demcsák Zsuzsa és párja távozott, ők így látjákA

Demcsák Zsuzsa szerint nem elegáns, ha ők méltatják a döntést

A második Dancing with the Stars adásban búcsúzott Demcsák Zsuzsa és Suti András a versenytől, és a nézők szerint nem nekik kellett volna távozniuk. Erre is reagált a műsorvezető.

Kubai rumbával készült Demcsák Zsuzsa és Suti András a Dancing with the Stars második adására, és a műsorvezető előrevetítette, hogy vannak félelmei ezzel kapcsolatban. 

„Ez nekem egy nagyon nehéz feladat, mert én nagyon nem engedek közel magamhoz senkit. Van egy velem hozott, tanult szemérmesség bennem, ami nem álszent, de ez a szemérmesség azt jelenti, hogy  ha te lennél a párom, akkor sem esnék neked itt a kamerák előtt. (…) amit az ember a nagyon-nagyon szűk magánéletébe tartogat, azt most itt nekem egy csettintésre kell hoznom, és hirtelen csábítóba átmennem.”

Demcsák Zsuzsa és Suti András rumbával készültek a második adásra

Demcsák Zsuzsa és Suti András rumbával készültek a második adásra (Fotó: Sajtószoba)

Végül mosolyogva táncolta végig a dalt Demcsák Zsuzsa, aki igyekezett belefeledkezni a produkcióba, és úgy érezte, minden tőle telhetőt megtett ezért. Bereczki Zoltán úgy fogalmazott, hogy valóban meglepte, amit látott, de ez még mindig kevés volt. „Kicsit csípőszegény volt ez a rumba, és ettől szexszegény volt a dolog, ez meg olyan, mint a sírás könnyek nélkül, olyan csinált.”

Demcsák Zsuzsa és Suti András rumbáját nem találták elég tüzesnek (Fotó: Sajtószoba)

Demcsák Zsuzsa és Suti András rumbáját nem találták elég tüzesnek (Fotó: Sajtószoba)

A zsűritagok véleménye nem volt egyöntetű, és valószínűleg nem ők az egyetlenek, akik meglepődtek, hogy Zsuzsáék veszélyzónába kerültek, és végül távozniuk kellett. Az okokat még ők sem tudják, erről a Mokkában beszéltek, és Istenes László szóba hozta azt is: sok nézői hozzászólásból úgy tűnik, a nézőket meglepte a végeredmény, mert szerintük nem Zsuzsáéknak kellett volna távozniuk. 

„Nem hiszem, hogy nekünk tisztünk azt mondani, hogy ez jó vagy nem jó döntés volt, mert akkor olyan savanyú a szőlő lenne” – mondta Zsuzsa, aki bánja, hogy nem tudott több táncot bemutatni. Suti András sem érezte, hogy ez lenne itt a vége, szerinte felfele íveltek, ezért volt váratlan a kiesés. 

Dancing with the Stars szereplőkről: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top