nlc.hu
Sztárok

Demcsák Zsuzsáék így ünnepelnek

Demcsák Zsuzsa: „Vár ránk egy indiai esküvő, és nyilvánvalóan szeretnénk, ha a gyerekek velünk lennének”

Nem kifejezetten egy vásárlós típus Demcsák Zsuzsa, aki csak egy okból megy el ajándékokat nézni. Többek között erről is mesélt.

Nem híve a nagy felhajtásnak Demcsák Zsuzsa, aki ha teheti, csak online vásárol ajándékot. Igaz, a lánya kedvéért ő is kénytelen a boltokat járni.

Demcsák Zsuzsa a karácsonyról mesélt

Demcsák Zsuzsa a karácsonyról mesélt

„Én nem stresszelek semmin se, viszont az egész lakás gyakorlatilag egy ilyen gyönyörű fényáradat és giccshalmaz, egy csoda, és én imádom” – mondta Zsuzsa, aki később komolyabb témákat is érintett a Mokkában. Többek között beszéltek arról, hogy ez az év vízválasztó volt sok emberi kapcsolatban s általánosságban el lehet mondani, hogy tanulni kellett az idén kialakult helyzetből. A reggeli interjú után a műsorvezető elköszönt.

„Az év utolsó nyilvános szereplésével ezzel megnyitom a pihenőidőszakot az életemben! Sütés-főzés, készülődés és bekuckózás, így várjuk a karácsonyt” – írta a közösségi oldalán. 

Itt visszanézheted az idei utolsó szereplését, ahol szóba került, hogy Krishan sajnos mégsem tudott idén hazautazni, pedig Zsuzsa apósának volt egy pici egészségügyi gondja, ezért aggódtak Krishan édesapjáért. 

„Indiába készülünk már hosszú ideje. Lassan ez olyan lesz, hogy szeretnék még ötvenéves korom előtt kijutni vagy ilyesmi” – mondta nevetve a műsorvezető, aki reméli, hogy jövőre összejön végre a régóta tervezett utazás, ahova a gyereki is elkísérik őket. 

„Vár ránk egy indiai esküvő, és nyilvánvalóan szeretnénk, ha a gyerekek velünk lennének.”

Demcsák Zsuzsa mesélt arról is, mi kerül náluk az ünnepi asztalra, és igen, lesz indiai fogás is, a tavalyihoz képest talán csak annyiban változik a menü, hogy Krishan idén már nem eszik húst.

kkk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top